.
.
.
.
.

Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

"Ιανός": Πιέζουν για το "ταβάνι" του 70% των αποζημιώσεων οι φορείς του ν. Καρδίτσας

Το ύψος των ζημιών θα κρίνει και το ποσοστό των αποζημιώσεων που θα λάβουν οι επιχειρήσεις του νομού Καρδίτσας αλλά και οι αγρότες που επλήγησαν από τον "Ιανό".

Α' Εθνική γυναικών: Ήττα στην πρεμιέρα για τα κορίτσια των Ελπίδων Καρδίτσας από την ΑΕΛ

Με εξάμηνη καθυστέρηση λόγω των αυστηρών μέτρων περιορισμού του κορονοϊού COVID-19 έκανε το απόγευμα της Κυριακής 11 Απριλίου σέντρα το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής γυναικών ποδοσφαίρου που για άλλη μια χρονιά θα έχει ως εκπρόσωπό μας την ομάδα της Ακαδημίας Ελπίδες Καρδίτσας.

Ε.Ο.Δ.Υ. (11/04): 52 νέοι θάνατοι και 1.718 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 23 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 11 Απριλίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Παραδόθηκαν δύο προκατασκευασμένες αίθουσες για το Δημοτικό Σχολείο Κοσκινά

Παραδόθηκαν σήμερα Κυριακή 11 Απριλίου από το Υπουργείο Υποδομών στο Δημοτικό Σχολείο της κοινότητας Κοσκινά δύο προκατασκευασμένες αίθουσες 36 τ.μ. έκαστη που θα δώσουν λύση προσωρινά στο πρόβλημα στέγασης μετά τις ζημιές που προκλήθηκαν στο σχολείο από τους ισχυρούς σεισμούς στις αρχές Μαρτίου.

Ο.Μ. Εκπαιδευτικών Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία: «Τα Λύκεια ανοίγουν με ανεπαρκή μέτρα»

Οι μαθητές και μαθήτριες των Λυκείων επιστρέφουν τη Δευτέρα 12 Απριλίου στα θρανία, σε συνθήκες πολύ χειρότερες από όταν έκλεισαν τα σχολεία και από τις χειρότερες τους τελευταίους δεκατρείς μήνες.

161 εκατ. ευρώ πληρώνουν e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ την εβδομάδα 12-16 Απριλίου

Πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ, συνολικού ύψους 161 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιηθούν την περίοδο 12-16 Απριλίου. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει η επιστροφή των  μειώσεων  της περιόδου Ιουνίου 2015-Μαϊου 2016 στους κληρονόμους θανόντων συνταξιούχων  που έχουν κληρονομικό δικαίωμα από διαθήκη τη Δευτέρα 12 Απριλίου, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε ανακοινώσει η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ στις αρχές του έτους.

Αγοραστός σε Καραμανλή: Φράγμα Μουζακίου και άλλα τέσσερα φράγματα στη Θεσσαλία να χαρακτηριστούν ως έργα εθνικού επιπέδου

Τον χαρακτηρισμό πέντε φραγμάτων στη Θεσσαλία ως έργων Εθνικού Επιπέδου, Ειδικών και Σημαντικών και την ένταξή τους στον προγραμματικό σχεδιασμό του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ζητά ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός με επιστολή του προς τον αρμόδιο Υπουργό Κ. Καραμανλή.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ