.
.
.
.
.

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Χρ. Κατσαβριά: "Η Ν.Δ. διαλύει την Υγεία, αφήνει απροστάτευτο τον λαό"

Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, από την πρόληψη μέχρι την αποκατάσταση, παραμένει μέγα ζητούμενο για τη χώρα. Παρά τις σημαντικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τον εκσυγχρονισμό της, η κυβέρνηση Μητσοτάκη την έχει εγκαταλείψει εγκληματικά, όπως έχει εγκαταλείψει νοσοκομεία και υγειονομικούς.

500.000 ευρώ για λειτουργικά του Δήμου Παλαμά ζήτησε ο Γ. Σακελλαρίου από τον Στ. Πέτσα

Σε ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά προχώρησε ο Δήμαρχος κ. Γ. Σακελλαρίου στην βραδινή (14/4) διαδικτυακή συνεδρίασή του, για τη συνάντηση που είχε πρόσφατα στην Αθήνα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοτικού συμβούλου κ. Χρ. Βαϊόπουλου.

Δημοσιεύτηκε η τροποποιημένη ΚΥΑ για το επίδομα των 400 ευρώ σε ελεύθερους επαγγελματίες και επιστήμονες

Δημοσιεύτηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση, με την οποία τροποποιείται η ΚΥΑ με τίτλο «Καθορισμός ύψους, προϋποθέσεων, κριτηρίων και διαδικασίας χορήγησης και πληρωμής της εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης σε δικηγόρους, μηχανικούς, οικονομολόγους και γεωτεχνικούς από τον Ειδικό Λογαριασμό Ανεργίας υπέρ των Αυτοτελώς και Ανεξαρτήτως Απασχολουμένων».

Για ποιους δημοσίους υπαλλήλους θα είναι υποχρεωτικά τα self test από τις 19 Απριλίου

Τον σχεδιασμό που αφορά στην προτεραιοποίηση πληθυσμιακών ομάδων που μετά τους μαθητές θα κάνουν το self-test, ανέπτυξε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, κατά την ενημέρωση για την πανδημία.

Χατζιδάκης: Από Δευτέρα 19 Απριλίου τα υποχρεωτικά self tests εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα

Στην ενημέρωση της Τετάρτης(14/4) για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στην χώρα μας ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης ανακοίνωσε πως το μέτρο των self test επεκτείνεται και σε μια σειρά επαγγελματικών χώρων του ιδιωτικού τομέα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ