.
.
.
.
.

Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Πρόεδρος συλλόγου κρεοπωλών Καρδίτσας: Υψηλότερα θα διαμορφωθεί η τιμή του οβελία το φετινό Πάσχα

Δύο περίπου εβδομάδες πριν από το Πάσχα του 2021 και στην αγορά της Καρδίτσας αρχίζει δειλά η κίνηση, με τους καταναλωτές να απευθύνονται στα κρεοπωλεία και να κάνουν έρευνα αγοράς για την τιμή του οβελία και τα "παρελκόμενα" αυτού, όπως οι συκωταριές και το κοκορέτσι.

Αντιπαράθεση Δένδια - Τσαβούσογλου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου (+Βίντεο)

Σε ένα σκληρό μπρα ντε φερ εξελίχθηκε η συνέντευξη Τύπου με τις κοινές δηλώσεις των Υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας, Νίκου Δένδια και Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μετά την ολοκλήρωση της κατ’ ιδίαν συνάντησής τους αλλά και των διευρυμένων συνομιλιών των δύο αντιπροσωπειών.

Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας για τα self test διάγνωσης του κορωνοϊού

Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας θα ήθελε να ενημερώσει τους συναδέλφους εμπόρους για τις νέες ρυθμίσεις που θα περιληφθούν στην Κοινή Υπουργική Απόφαση, η έκδοση της οποίας αναμένεται, σχετικά με τα self test διάγνωσης του κορωνοϊού.

5 εκατ. ευρώ από το ΥΠ.ΕΣ. για νέα γέφυρα και δρόμο στο Βλαχογιάννι Ελασσόνας

Με το ποσό των 5.000.000 ευρώ χρηματοδοτείται η Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αποκατάσταση υποδομών προσβασιμότητας, που επλήγησαν από το σεισμό της 3ης Μαρτίου στο Δήμο Ελασσόνας.

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Ορθοπαιδική Κλινική Επανορθωτικής Χειρουργικής Μεγάλων Αρθρώσεων & Σπονδυλικής Στήλης

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των υπηρεσιών του ανακοινώνει την έναρξη  λειτουργίας της Γ΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής Επανορθωτικής Χειρουργικής Μεγάλων Αρθρώσεων & Σπονδυλικής Στήλης

Ε.Ο.Δ.Υ. (15/04): 104 νέοι θάνατοι και 3.833 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 34 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 15 Απριλίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Ν. Δένδια με τον Τ. Ερντογάν, στην Άγκυρα

Περίπου μία ώρα διήρκησε η συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκου Δένδια, με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο τουρκικό Προεδρικό Μέγαρο, στην Άγκυρα.

Αναδείχθηκε ο ανάδοχος για την ολοκλήρωση του περιφερειακού της Καρδίτσας

Αναδείχτηκε ο ανάδοχος (P.&C.DEVELOPMEΝΤ S.A.) και προχωρά ο προσυμβατικός έλεγχος του έργου «Παράκαμψη πόλεως Καρδίτσας: Κατασκευή τμήματος από έξοδο προς Αγιοπηγή έως έξοδο προς  Μητρόπολη», συνολικού προϋπολογισμού 8,6 εκατομμυρίων ευρώ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ