.
.
.
.
.

Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Κ. Γκαβογιάννης: "Απορίες κι ερωτήματα για τη διαφάνεια"

Στις αρχές του Μήνα πήραν σειρά οι Τοπικές Κοινότητες. Μια ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής για έργα ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, μπορεί να ακούγεται πως  είναι κάτι, στην πραγματικότητα όμως εγείρει απορίες και ερωτήματα.

Την επαναδρομολόγηση των καταργημένων δρομολογίων ζητούν με επιστολή στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ οι σύλλογοι Φίλων Σιδηροδρόμου Καρδίτσας και Τρικάλων

Οι σύλλογοι Φίλων Σιδηροδρόμου Καρδίτσας και Τρικάλων απέστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την οποία ζητούν την επαναδρομολόγηση των καταργημένων δρομολογίων και ιδιαιτέρως του απευθείας δρομολογίου 884/885.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας (19-23/4) σε τμήμα οδού των Σοφάδων για εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων σε τμήμα οδού στην πόλη των Σοφάδων από τη Δευτέρα έως και Παρασκευή 19-23 Απριλίου και ώρες 07.00 έως 15:00 λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου.

Ε.Ο.Δ.Υ. (17/04): 67 νέοι θάνατοι και 2.411 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 9 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 17 Απριλίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Αναδείχθηκε ο ανάδοχος για τα αντιπλημμυρικά έργα σε Συκούριο, Πουρνάρι και Καλοχώρι

Αναδείχτηκε ανάδοχος και προχωρά ο προσυμβατικός έλεγχος του αντιπλημμυρικού έργου  «Αποκατάσταση - καθαρισμός - διαμόρφωση και κατασκευή  τεχνικών σε ρέματα των Τ.Κ. Πουρναρίου – Συκουρίου -  Καλοχωρίου» με συνολικό προϋπολογισμό 1,9 εκατ. ευρώ το οποίο χρηματοδοτεί και υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Δημ. Παπακώστας: Δ.Σ. Αργιθέας: Συζήτηση περί Αιολικών ή περί...."ανέμων και υδάτων";

Στη χθεσινή συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη του ΔΣ ορεινής Αργιθέας ,πέραν των θεμάτων ημερήσιας διάταξης , πραγματοποιήθηκε ευρεία συζήτηση επί του νέου  "ψηφίσματος" της "Πρωτοβουλίας Αργιθεατών"- δημοτών και μη -που φέρονται να έχουν υπογράψει 1140 περίπου άτομα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ