.
.
.
.

Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021

Στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας η λειτουργία δύο Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στην Παιδόπολη Αγριάς

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός υπέγραψε την ένταξη στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 του έργου «Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) Δήμου Βόλου» προϋπολογισμού 805.560 ευρώ.

Δωρεά 193 οξύμετρων σε μόνιμους κατοίκους από τον Δήμο Αργιθέας

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και της λήψης πρωτοβουλιών προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης του COVID-19 ο Δήμος Αργιθέας προμηθεύτηκε 193 σύγχρονα οξύμετρα με στόχο να τα διαθέσει δωρεάν στις οικογένειες οι οποίες διαμένουν μόνιμα στην ορεινή περιοχή και τα χρειάζονται αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη από υγειονομικής άποψης περίοδο που διανύουμε. 

Ιανός: Επιχορήγηση και για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα από το ΥΠ.ΕΣ., ύψους 1,5 εκατ. ευρώ

Πέρα από τα 3,2 εκατ ευρώ που θα λάβει ως επιχορήγηση για τις αποκαταστάσεις από τον Ϊανό" ο Δήμος Καρδίτσας (όπως ήδη έχουμε αναφέρει) άλλοι 8 δήμοι θα λάβουν επιχορήγηση για τον ίδιο λόγο.

Στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας εντάσσεται η "Διαμόρφωση, προστασία και ανάδειξη των μνημείων του αρχαιολογικού χώρου Μαγούλα Άγ. Ιωάννης Πρόδρομος"

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός υπέγραψε την ένταξη στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 του έργου «Διαμόρφωση, προστασία και ανάδειξη των μνημείων του αρχαιολογικού χώρου Μαγούλα Άγιος Ιωάννης Πρόδρομος Τ.Κ. Προδρόμου του Δήμου Καρδίτσας» προϋπολογισμού 943.800 ευρώ επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net της 20ης Μαρτίου.

Σεισμός Ελασσόνας: 350 χιλιάδες ευρώ από ΥΠ.ΕΣ. στους Δήμους Παλαμά, Λαρισαίων και Κιλελέρ

Την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021, υπεγράφησαν από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, οι Υπουργικές Αποφάσεις που αφορούν στην οικονομική ενίσχυση τριών Δήμων της Θεσσαλίας που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Προστασίας.

Β. Τσιάκος για χρηματοδότηση 3,2 εκατ. ευρώ: "Διεκδικούμε για τον Δήμο μας με σχέδιο και όραμα και φέρνουμε αποτελέσματα"

Σε ευχαριστήρια δήλωση για την έγκριση νέας χρηματοδότησης ύψους 3,2 εκατ. ευρώ που υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας και σας ενημέρωσε σχετικά το KarditsaLive.Net προχώρησε ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

Τρία κοντέινερ για σεισμοπαθείς σε Φύλλο και Ορφανά - Συνεχίζονται οι αυτοψίες κτιρίων το Σάββατο 3/4

Άλλα τρία κοντέινερ που θα χρησιμοποιηθούν για να στεγαστούν οι οικογένειες που οι κατοικίες τους υπέστησαν ζημιές από το σεισμό, έφθασαν το απόγευμα της Παρασκευής 2 Απριλίου στον Δήμο Παλαμά.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ