.
.
.
.

Τρίτη, 20 Απριλίου 2021

Καθοριστικό βήμα για την ανακατασκευή του δρόμου Καρδιτσομαγούλα – Αγία Τριάδα – Προάστιο μέσω ΕΣΠΑ

Εγκρίθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας η εκπόνηση της μελέτης του σημαντικού έργου «Οδός Καρδιτσομαγούλα – Αγία Τριάδα – Ολοκλήρωση μελέτης» προϋπολογισμού 625.000 ευρώ αποτελούμενη από τα εξής τεύχη:

Σταθεροποιημένος ο αριθμός νοσηλειών από COVID-19 στο νοσοκομείο Καρδίτσας

Σταθερότητα παρατηρείται στον αριθμό των νοσηλευόμενων στο νοσοκομείο Καρδίτσας, σε ένα επίπεδο που υπερβαίνει ελαφρώς το 50% των διαθέσιμων κλινών, αλλά σε σημείο που είναι επαρκώς διαχειρίσιμο.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 37 δικαιούχοι για το επίδομα των 600 ευρώ στους βοηθητικούς χώρους

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ) που αφορά δικαιούχους βοηθητικών χώρων υπέγραψε την Τρίτη (9/2) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

Ε.Ο.Δ.Υ. (20/04): 87 νέοι θάνατοι και 3.789 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 20 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 20 Απριλίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Φορολογικές δηλώσεις: Αλλαγές σε τεκμήρια, φόρο εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, ενοίκια και αποδείξεις

Νομοθετική ρύθμιση κατατίθεται στη Βουλή από το Υπουργείο Οικονομικών με σκοπό τη φορολογική ελάφρυνση και της διευκόλυνση των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.

Τεχνική σύσκεψη για την επιτάχυνση των διαδικασιών ένταξης των κτηνοτρόφων στο Πρόγραμμα Νέων Αγροτών

Τεχνική σύσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό πραγματοποιήθηκε σήμερα για την επιτάχυνση των διαδικασιών ένταξης των νέων κτηνοτρόφων στο Πρόγραμμα Νέων Αγροτών.

Αίτημα του Δημάρχου Μουζακίου στον Διοικητή του ΕΦΚΑ για δημιουργία υποκαταστήματος στο Μουζάκι

Αίτημα, στον Διοικητή του ΕΦΚΑ, Χρήστο Χάλαρη απέστειλε ο Δήμαρχος Μουζακίου, Φάνης Στάθης, προκειμένου να δημιουργηθεί υποκατάστημα ΕΦΚΑ, στο Μουζάκι.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ