.
.
.
.

Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021

Η Standard & Poors αναβάθμισε την Ελλάδα σε «ΒΒ» με θετικές προοπτικές

Σε αναβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της Ελλάδος κατά μία βαθμίδα, από «ΒΒ-» σε «ΒΒ» προχώρησε ο οίκος Standard & Poors, αναβαθμίζοντας παράλληλα σε θετικές τις προοπτικές από σταθερές. Αυτό σημαίνει πιθανή νέα αναβάθμιση σε διάστημα 12-18 μηνών.

Μνημείο για την απελευθέρωση του Φαναρίου θα τοποθετηθεί στον Κόμπελο

Φέτος, συμπληρώνονται 200 από την Επανάσταση του 1821 αλλά και 140 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλίας ημερομηνία που απελευθερώθηκε το Φανάρι, με το Δήμο Μουζακίου να φιλοδοξεί να εγκαινιάσει μνημείο, αφιερωμένο στην ιστορική επέτειο.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 94 δικαιούχοι για το επίδομα των 600 ευρώ στους βοηθητικούς χώρους

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ) που αφορά δικαιούχους βοηθητικών χώρων υπέγραψε την Τρίτη (9/2) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

Ανοίγουν το Σάββατο (24/4) mall και κέντρα αισθητικής - Διπλή μάσκα στις εκκλησίες - Πώς θα λειτουργήσει η εστίαση από 3 Μαΐου

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε το άνοιγμα των mall και των κέντρων αισθητικής από αύριο Σάββατο 24/4.

Τη Μ. Τετάρτη (28/4) πληρώνει ο ΕΦΚΑ το Αδειοδωρόσημο του Πάσχα σε 61.824 εργατοτεχνίτες οικοδόμους

Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ γνωστοποίησε ότι θα καταβάλει τη Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 σε 61.824 εργατοτεχνίτες οικοδόμους ποσό ύψους 20.702.595 ευρώ για το Αδειοδωρόσημο του Πάσχα 2021 αποκλειστικά μέσω τραπεζών, με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του ασφαλισμένου.

Χαρδαλιάς: Διατηρείται στο "βαθύ κόκκινο" ο Δήμος Καρδίτσας

Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου "βαθύ κόκκινο" διατηρείται ο Δήμος Καρδίτσας όπως γνωστοποίησε στις καθιερωμένες εβδομαδιαίες ανακοινώσεις από το Υπουργείο Υγείας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Ν. Χαρδαλιάς.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ