.
.
.
.
.

Σάββατο, 24 Απριλίου 2021

Γιώργος Τσιτσιμπής: "Ελευθερία ή ασφάλεια;"

Δύο έννοιες που κουβαλάνε μεγάλους αγώνες για να μπορέσουν να εδραιωθούν και να γίνουν κτήμα της κοινωνίας μας. Το δίπολο ελευθερία και ασφάλεια, αντί να είναι συμπληρωματικό, τίθεται συχνά ως αντιθετικό. Η συζήτηση δεν είναι τωρινή, απλά τώρα παίρνει έναν χαρακτήρα επιτακτικότητας.

Κ. Γκαβογιάννης: "Ούτε τα συνεταιράκια τέτοια αλληλεγγύη"

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, απ’ την πλευρά της Διοίκησης του Δήμου υπήρχαν όλα. Αλαζονεία, συνενοχή, και ψέμματα. Κυρίως όμως είχε αλληλεγγύη και δήθεν άγνοια, που μετά από δύο χρόνια δεν δικαιούται κανείς να επικαλείται.

Εγκρίθηκε από την «Επιτροπή Ελλάδα 2021» το Ψηφιακό Μουσείο στο σπίτι του Καραϊσκάκη και αναμένεται ένταξη στο «Α. Τρίτσης»

Έλαβε τελικά την πολυπόθητη έγκριση από την «Επιτροπή Ελλάδα 2021» η πρόταση του Δήμου Μουζακίου για δημιουργία Ιστορικού Ψηφιακού και Φυσικού Μουσείου στο σπίτι του Καρδιτσιώτη Αρχιστράτηγου της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 Γεωργίου Καραϊσκάκη, στη γενέτειρα του το Μαυρομμάτι.

Μετά το Πάσχα θα συζητηθεί εκ νέου στο Δ.Σ. Σοφάδων το λεκτικό επεισόδιο του Δημάρχου με εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα μετατέθηκε η συζήτηση του θέματος που «έφερε» στο Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Χ. Παπαδόπουλος, το οποίο αφορούσε: «Συζήτηση και λήψη απόφασης για το περιστατικό που δημιουργήθηκε στις 12/3/2021 ανάμεσα στο Δήμαρχο και το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Καρδίτσας και έκδοση σχετικού ψηφίσματος».

Τ. Τσιαπλές: "Κυβέρνηση – περιφερειακή και τοπική διοίκηση, να βάλουν τέλος στον «Γολγοθά» των σεισμόπληκτων"

Πέρασαν πάνω από 50 ημέρες από τον καταστροφικό σεισμό της 3ης Μαρτίου και ο «Γολγοθάς» των σεισμόπληκτων σε πολλά χωριά των Νομών Λάρισας και Τρικάλων, συνεχίζεται και απ’ ότι φαίνεται θα είναι μακρύς. Επιπλέον σε πολλά απ’ αυτά τα χωριά, οι αγρότες δέχτηκαν πρόσφατα ακόμα ένα καίριο πλήγμα στις καλλιέργειες από τον παγετό. 

Ε.Ο.Δ.Υ. (24/04): 86 νέοι θάνατοι και 2.597 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 18 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 24 Απριλίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ