.
.
.
.

Κυριακή, 25 Απριλίου 2021

Λαϊκή Συσπείρωση: Επερώτηση προς την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, για προβλήματα των πληγέντων από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021

Πέρασαν πάνω από 50 ημέρες από τον καταστροφικό σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021, όμως οι σεισμόπληκτες οικογένειες σε πολλά χωριά των Δήμων Ελασσόνας, Τυρνάβου, Λάρισας, Φαρκαδόνας, Μετέωρων, Κιλελέρ, Τεμπών και Παλαμά, εξακολουθούν να βρίσκονται αντιμέτωπες με τις μεγάλες πληγές του σεισμού.

Φθιώτιδα: Έχασε τη "μάχη" στη ΜΕΘ COVID-19 ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Γρηγόρης Τσιμιτσέλης

Σοκ στη Λαμία και τη Φθιώτιδα, στην είδηση ότι ένας νέος άνθρωπος «έφυγε» στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας μετά από σύντομη μάχη με τον κορωνοϊό.

Τι ισχύει για τον υποχρεωτικό διαγνωστικό έλεγχο στο Δημόσιο Τομέα - Ποιους υπαλλήλους αφορά

Σε εφαρμογή τίθεται από τη Μεγάλη Δευτέρα (26 Απριλίου) το υποχρεωτικό μέτρο του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορωνοϊό (COVID-19) σε υπαλλήλους του Δημοσίου που παρέχουν τις υπηρεσίες τους με φυσική παρουσία στον τόπο εργασίας τους και δεν τηλεργάζονται όπως προβλέπει η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση που εκδόθηκε.

Γ Εθνική: Πήρε το ντέρμπι στο Προάστιο η Αναγέννηση - Εύκολο απόγευμα για τον Ατρόμητο

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν η νικήτρια του τοπικού ντέρμπι που πραγματοποιήθηκε στο Προάστιο το απόγευμα της Κυριακής για την 7η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Ε.Ο.Δ.Υ. (25/04): 57 νέοι θάνατοι και 1.400 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 4 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 25 Απριλίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ