.
.
.
.

Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021

Χρ. Κατσαβριά: "Το Νοσοκομείο Καρδίτσας σε ασφυξία"

Ένα χρόνο από την έναρξη της πανδημίας, βαδίζουμε στις χειρότερες μέρες αυτής της περιπέτειας. Η κυβέρνηση αδιαφορεί για την πραγματικότητα και τις ευθύνες που της αναλογούν, επιρρίπτοντας το βάρος στην «ατομική ευθύνη» των πολιτών.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 25 δικαιούχοι για το επίδομα των 600 ευρώ στους βοηθητικούς χώρους

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ) που αφορά δικαιούχους βοηθητικών χώρων υπέγραψε την Τρίτη (9/2) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

Σημαντική μείωση στις εγγραφές προνηπίων στην Π.Ε. Καρδίτσας

Μείωση του αριθμού των προνηπίων, σε σχέση με πέρυσι, που θα κυμανθεί περίπου στο 20% καταγραφούν οι ηλεκτρονικές εγγραφές που ολοκληρώθηκαν στο τέλος της περασμένης εβδομάδας.

Εγκρίθηκαν 15 θέσεις εργασίας ορισμένου χρόνου στη ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου

Εγκρίθηκε η πρόσληψη 15 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως οκτώ ή ως εννέα μήνες στη Δηµοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Μουζακίου.

Δίκτυο Αγώνα και Αλληλεγγύης Καρδίτσας: "7 Απρίλη - Παγκόσμια Ημέρα Υγείας- Hμέρα αλληλεγγύης ,διεκδίκησης και αγώνα!"

To Δίκτυο αλληλεγγύης και αγώνα Καρδίτσας - για υγεία, ζωή και ελευθερία στηρίζει το κάλεσμα της ΟΕΝΓΕ, την Τετάρτη 7/4/21 και συμμετέχει στις κινητοποιήσεις.

Εγκρίθηκε η δημοπράτηση για την κατασκευή υπόγειων αγωγών ύδρευσης στο Δήμο Κιλελέρ

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση για τη δημοπράτηση της κατασκευής υπόγειων αγωγών άρδευσης στις Τοπικές Κοινότητες Μικρού Βουνού και Νέου Περιβολιού του Δήμου Κιλελέρ.

Ειδικά Σχέδια Αντιμετώπισης Τεχνολογικών Ατυχημάτων Μεγάλης Έκτασης εκπονεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην κατάρτιση ειδικών σχεδίων έκτακτης ανάγκης για εγκαταστάσεις που υπάγονται στην οδηγία SEVESO III προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ