.
.
.
.

Τρίτη, 06 Απριλίου 2021

Κάλεσμα της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία για τις κινητοποιήσεις της ΟΕΝΓΕ στις 7 Απρίλη

Μετά από ένα χρόνο πανδημίας, είναι πια ξεκάθαρο πως η εγκληματική διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση έχει άλλους στόχους από την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού.

Εισέρχεται σε στάδιο ολοκλήρωσης η επέκταση του τηλεελέγχου της ΔΕΥΑΚ στις Δ.Ε. Καρδίτσας – Κάμπου - Μητρόπολης (+Φώτο +Βίντεο)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες επέκτασης του υπάρχοντος συστήματος ελέγχου διαρροών (τηλεέλεγχος – τηλεχειρισμός) στο υφιστάμενο δίκτυο της πόλης της Καρδίτσας και των Δημοτικών Ενοτήτων Καρδίτσας, Κάμπου και Μητρόπολης.

Η επανάληψη του τελικού και η μάχη των μπλε σε απόδοση 3.80

Δύο παιχνίδια έχουμε ξεχωρίσει στο webfreebets.com από το κουπόνι του στοιχήματος για την Τετάρτη (7/4), με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται στο Champions League σε αποδόσεις από τη novibet.

Διάκριση για τρεις Καρδιτσιώτες σε Διεθνή Διαγωνισμό Ποίησης

Τρεις Καρδιτσιώτες διακρίθηκαν στον Διεθνή Διαγωνισμό Ποίησης «1821-2021, 200 Χρόνια μετά την Επανάσταση» που προκήρυξε το Ευρωπαϊκό Κέντρο Τέχνης (EUARCE) της Ελλάδος στο πλαίσιο της 200ής Επετείου της Ελληνικής Επανάστασης.

Προειδοποίηση Αρναούτογλου για ανέμους 8 έως 10 μποφόρ την Τετάρτη στο ν. Καρδίτσας και την υπόλοιπη Θεσσαλία

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει με ανάρτησή του ο ερασιτέχνης μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου σχετικά με τους ισχυρούς δυτικούς ανέμους που θα πνέουν αύριο Τετάρτη 7 Απριλίου στο νομό Καρδίτσας και την υπόλοιπη Θεσσαλία και ειδικά στις ορεινές περιοχές.

Ε.Ο.Δ.Υ. (06/04): 79 νέοι θάνατοι και 4.309 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 46 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 6 Απριλίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ