.
.
.
.
.

Κυριακή, 23 Μαΐου 2021

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμους του Μουζακίου (24-28/5) για την εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα σημειωθεί σε τμήματα δρόμων του Μουζακίου από 24-28 Μαΐου 2021 και ώρες 07.00 έως 15.00 έπειτα από απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας για εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου.

Η πτήση της Ryanair απογειώθηκε από το Μινσκ με προορισμό το Βίλνιους

Η πτήση της Ryanair, η οποία είχε αναχωρήσει από την Αθήνα και αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο Μινσκ της Λευκορωσίας, απογειώθηκε για τον προορισμό της, το Βίλνιους της Λιθουανίας όπως ανέφερε η Επίτροπος Μεταφορών της ΕΕ, Αντίνα Βαλέαν.

Πορεία ειρήνης και διαμαρτυρίας στην Καρδίτσα για τις αιματηρές συγκρούσεις στη Λωρίδα της Γάζας (+Φώτο +Βίντεο)

Πορεία διαμαρτυρίας για τις αιματηρές συγκρούσεις στη Λωρίδα της Γάζας μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, πραγματοποίησε η Επιτροπή Ειρήνης Καρδίτσας σήμερα (Κυριακή 23/5) αργά το απόγευμα, σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Ανακοίνωση Υπ. Εξωτερικών για το επεισόδιο της αναγκαστικής προσγείωσης της πτήσης Ryanair FR 4978 στο Μινσκ της Λευκορωσίας

Η Ελλάδα καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την πράξη κρατικής αεροπειρατείας που έλαβε χώρα σήμερα και είχε ως αποτέλεσμα την αναγκαστική προσγείωση της πτήσης Ryanair FR 4978, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Βίλνιους, στο Μινσκ της Λευκορωσίας.

Γ' Εθνική: Πέρασε "τρένο" και από την Καλαμπάκα η Αναγέννηση - Ήττες για Ατρόμητο και Σέλλανα

Άλλη μια νίκη πέτυχε η Αναγέννηση την 12η αγωνιστική συνεχίζοντας την προσπάθεια για άνοδο από τον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής χωρίς όμως να αποχωριστεί την Καρίτσα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα που επικράτησε δύσκολς της Φήκης.

Πληρωμές ύψους 2,2 δις ευρώ σε 4 εκατ. δικαιούχους θα καταβληθούν από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ και Υπ. Εργασίας 24-28 Μαΐου

Την πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Ιουνίου και τις πληρωμές για τον Απρίλιο των εργαζομένων που είναι ενταγμένοι στον μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- ο προγραμματισμός των καταβολών από Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ για την εβδομάδα 24-28 Μαΐου. 

Ε.Ο.Δ.Υ. (23/05): 38 νέοι θάνατοι και 877 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 4 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 23 Μαΐου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ