.
.

Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021

Ανακοίνωση της 5ης ΥΠΕ για την ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας

Το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας παίρνει «σάρκα και οστά», καθώς υπεγράφη η σχετική απόφαση για την ένταξή του στο ΕΣΠΑ, προϋπολογισμού 5,5 εκατ. ευρώ περίπου.

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Θα λειτουργήσουν το καλοκαίρι οι παιδικές κατασκηνώσεις της Νεράιδας

Με απόφαση του Υπουργείου Εργασίας εγκρίθηκε η λειτουργία της παιδικής κατασκήνωσης Νεράιδας Καρδίτσας του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα το καλοκαίρι του 2021.

Εδώ και καιρό εκτός λειτουργίας το σιντριβάνι στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας

Σε… ερωτηματικό(!) έχει μετατραπεί εδώ και αρκετό καιρό το σιντριβάνι στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, το οποίο φιλοτεχνήθηκε το 2004-2005, από τη διεθνούς φήμης Λαρισαία γλύπτρια τοπίων Νέλλα Γκόλαντα, σε συνεργασία με την Αρχιτέκτονα Ασπασία Κουζούπη.

Συντονιστικό Αγώνα για τα Άγραφα: "5/6 Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος - Συλλαλητήριο στις 7 μ.μ στην Κεντρική Πλατεία"

Η Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος θα γιορταστεί και φέτος πανηγυρικά με φιέστες, ευχολόγια και μεγαλοστομίες από κυβερνήσεις, επιχειρηματικούς ομίλους και διεθνείς ενώσεις και για μια ακόμη χρονιά θα συναγωνίζονται σε κορώνες προστασίας του περιβάλλοντος, ενώ είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για τα οξυμένα περιβαλλοντικά προβλήματα.

Συνάντηση του Βουλευτή της Ν.Δ. ν. Καρδίτσας κ. Γ. Κωτσού με την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη

Μεγάλες προοπτικές για την Τουριστική Ανάπτυξη στο Νομό μας διανοίγονται μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης, καθώς θα διατεθούν 69 εκ. ΕΥΡΩ για την περεταίρω ανάπτυξη του Ορεινού Τουρισμού και του Τουρισμού Υγείας και Ευεξίας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ