.
.

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

Χρ. Κατσαβριά - Σιωροπούλου: "Ποιος θα δώσει ελπίδα στους νέους;"

Η νέα γενιά, καλείται να  ανταποκριθεί σε πρωτόγνωρα δυσμενείς συνθήκες, λόγω πανδημίας αλλά και  καταστροφικών φαινομένων -πλημμύρες, σεισμοί ειδικά στη Καρδίτσα και τη Θεσσαλία-, ώστε να επιβιώσει και να δώσει διέξοδο στα όνειρά της.

Το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων απεργεί την Τετάρτη 16 Ιουνίου

Το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών, Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων νομού Καρδίτσας ανακοίνωσε ότι θα συμμετέχει στην πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 16 Ιουνίου

"Ξεμπλόκαραν" οι γάμοι στο ν. Καρδίτσας

Στα "θύματα" των lock down που προηγήθηκαν, λόγω της πανδημίας, θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και τα ζευγάρια που είχαν την πρόθεση να επισημοποιήσουν δια γάμου την σχέση της, αλλά οι δυσκολίες και οι περιορισμοί τα απέτρεπαν.

Ιατρικό εξοπλισμό αποκτούν τα νοσοκομεία Τρικάλων και Λάρισας με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας

Με νέο σύγχρονο φορητό ακτινοσκοπικό C-ARM Ορθοπαιδικού εξοπλίζεται το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων ενώ η Γαστρεντερολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας αποκτά νέο σύστημα ενδοσκοπικού υπερήχου ανωτέρω πεπτικού.

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: "Όχι στην κατάργηση του σιδηροδρομικού δρομολογίου Παλαιοφάρσαλου- Καλαμπάκας από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ"

Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να καταργήσει τις ανταποκρίσεις με τρένο από τον σταθμό του Παλαιοφάρσαλου μέχρι την Καλαμπάκα, αντικαθιστώντας τες με δρομολόγηση λεωφορείου, αποδεικνύει ότι η απελευθέρωση και ιδιωτικοποίηση του σιδηρόδρομου που προώθησαν όλες οι αστικές κυβερνήσεις (Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ), με βάση τις οδηγίες της Ε.Ε, είτε με το ελληνικό κρατικό μονοπώλιο του ΟΣΕ, είτε με το ιταλικό κρατικό μονοπώλιο ''Ferrovie dello Stato Italiane (FSI)'', είτε με κρατική καπιταλιστική επιχείρηση, δεν έφερε αναβάθμιση του σιδηρόδρομου, όπως μας υπόσχονταν.

Από το Π.Δ.Ε. στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας η χρηματοδότηση της μελέτης από νότια παράκαμψη Λάρισας έως αρχή παράκαμψης Νίκαιας

Στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020 εντάσσεται  η μελέτη βελτίωσης της εθνικής οδού Λάρισας - Φαρσάλων, στο τμήμα από τον ισόπεδο κόμβο της νότιας παράκαμψης Λάρισας έως την αρχή παράκαμψης Νίκαιας.

Το Ν.Τ Καρδίτσας της ΑΔΕΔΥ συμμετέχει στην 24ωρη πανελλήνια απεργία την Τετάρτη 16/6

Το Νομαρχιακό Τμήμα Καρδίτσας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 συνεχίζοντας τον αγώνα για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Ν.Δ. και του κ. Χατζηδάκη.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ