.
.
.
.
.

Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021

Κάθειρξη 8 ετών & 4 μηνών σε 67χρονο Καρδιτσιώτη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Κάθειρξη 8 ετών και 4 μηνών επέβαλε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας σε 67χρονο Καρδιτσιώτη κατηγορούμενο, μεταξύ άλλων για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Κάτω Πατήσια: Άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας στο κενό

Σοκάρει ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε ένας άνδρας να βάλει τέλος στη ζωή του το μεσημέρι του Σαββάτου (19/06), στα Κάτω Πατήσια, καθώς έπεσε από μπαλκόνι κτιρίου, που βρίσκεται στην οδό Ανθυπολοχαγού Ρεγκούκου.

Σε ρυθμούς "Μαγεμένου Δάσους" μπαίνει ο Δήμος Καρδίτσας

Το Θεματικό πάρκο "Παυσίλυπο: Μαγεμένο Δάσος" όχι μόνο θα πραγματοποιηθεί φέτος, αλλά στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να κάνει μία πολύ δυναμική επανεμφάνιση στα εορταστικά δρώμενα.

Α2 μπάσκετ: Πάλεψε αλλά έχασε στις λεπτομέρειες ο ΑΣΚ από το δυνατό Απόλλωνα Πάτρας

Σπουδαίο παιχνίδι φιλοξένησε το νέο κλειστό της Καρδίτσας το απόγευμα του Σαββάτου για την προτελευταία αγωνιστική της Α2 (Top8) με τον Α.Σ. Καρδίτσας να γνωρίζει την ήττα με 67-70 από τον μαχητικό Απόλλωνα Πάτρας.

Γιώργος Τσιτσιμπής: "Εργασιακός νόμος, όλοι «ευχαριστημένοι» περιμένοντας την επόμενη επιδείνωση"

Πάει κι αυτό. Άλλο ένα νομοσχέδιο, που επιτείνει την εργασιακή ζούγκλα για τους μεν ή βάζει μια κάποια σειρά για τους δε, έγινε νόμος. Ξεχνούν όμως όλοι τους, πως ήταν πολλοί αυτοί που προσθέτανε «λιθαράκια και άλλα δομικά υλικά» για να φτάσουμε στη σημερινή κατάσταση.

Ε.Ο.Δ.Υ. (19/6): 20 νέοι θάνατοι και 394 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 1 κρούσμα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 19 Ιουνίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Υ.Π.Α.: Παρατάσεις αεροπορικών οδηγιών για προϋποθέσεις εισόδου στη χώρα - Δεκτό και το rapid test 48 ωρών

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό τις νέες παρατάσεις, έως το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 και ώρα 06:00 το πρωί, για τις αεροπορικές οδηγίες προς επιβάτες πτήσεων εξωτερικού και προς επιβάτες πτήσεων εσωτερικού σε νησιωτικούς προορισμούς που έχουν ως στόχο τον περιορισμό της διασποράς της νόσου COVID-19.

Ρωσία: 9 νεκροί από τη συντριβή δικινητήριου αεροπλάνου στη νοτιοδυτική Σιβηρία (+Bίντεο)

Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και αρκετοί ακόμη τραυματίστηκαν κατά τη συντριβή ενός δικινητήριου αεροπλάνου στο Ομπλάστ του Κεμέροβο της νοτιοδυτικής Σιβηρίας στη Ρωσία.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ