.
.

Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2021

Πεζοπορία από τον Ορειβατικό Σύλλογο εις μνήμην του παλαίμαχου ορειβάτη Δημήτρη Κουσιά

Πριν από λίγες μέρες ‘’έφυγε’’ πλήρης ημερών, ο παλαίμαχος ορειβάτης Δημήτρης Κουσιάς, επίτιμος πρόεδρος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καρδίτσας (ΕΟΣΚ), ο οποίος έχει ανέβει σε όλες τις κορφές της Ελλάδας αλλά και σε πολλές ψηλές κορφές των βουνών του κόσμου, που η ζωή του ήταν γεμάτη εμπειρίες από αυτές τις αναβάσεις.

Δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για 8 προσλήψεις συμβασιούχων στην πυροπροστασία του Δήμου Μουζακίου

Σε 8 προσλήψεις με τρίμηνες συμβάσεις για την πυροπροστασία προχωρά ο Δήμος Μουζακίου όπως γνωστοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Ιουνίου και μετά από σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής που προηγήθηκε.

Ψήφισμα από τη Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας να μην απολυθούν οι 90 συμβασιούχοι στα Κ.Υ. και τις ΤΟΜΥ της 5ης ΥΠΕ

Πρόταση ψηφίσματος ώστε να μην απολυθούν οι 90 συμβασιούχοι στα Κ.Υ. και τις ΤΟΜΥ της 5ης ΥΠΕ καταθέτει η "Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας" ώστε να συζητηθεί στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας.

Εγκρίθηκαν 155.000 ευρώ από το «Πράσινο Ταμείο» για ανακατασκευή παιδικών χαρών σε 9 χωριά του Δήμου Μουζακίου

Συνεδρίασε σήμερα (Τετάρτη 2/6/2021) το απόγευμα, μέσω τηλεδιάσκεψης, το Διοικητικό Συμβούλιο του «Πράσινου Ταμείου» του Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος Υ.Π.ΕΝ., προκειμένου να συζητήσει και να λάβει απόφαση για ένταξη έργων στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμά του με τίτλο: «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου», στον Άξονα Προτεραιότητας 1 «Αστική Αναζωογόνηση».

Βουλή: Υπερψηφίστηκε η κατάργηση της απλής αναλογικής στους ΟΤΑ

Με τις θετικές ψήφους της ΝΔ εγκρίθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 2 Ιουνίου κατά πλειοψηφία από τη Βουλή το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών για την κατάργηση της απλής αναλογικής στους ΟΤΑ, με την οποία ανοίγει ο δρόμος για την εκλογή δημάρχων και περιφερειαρχών από τις επόμενες εκλογές με το 43% συν μία ψήφο από τον πρώτο γύρο.

Α2 μπάσκετ: Πρεμιέρα στο β’ γύρο του πρωταθλήματος με σπουδαία νίκη 91-81 για τον ΑΣΚ κόντρα στον Ολυμπιακό Β’

Στην πρεμιέρα του β’ γύρου του πρωταθλήματος της Α2 ο ΑΣΚ αντιμετώπισε στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και επικράτησε 91-81.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ