.
.
.
.
.

Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021

Ενημερωτικό της Π.Υ. μετά την εκδήλωση πολύ ισχυρών τοπικών ανέμων στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας

Μετά την εκδήλωση σύντομης έντονης βροχόπτωσης και χαλαζόπτωσης συνοδεία πολύ ισχυρών τοπικών ανέμων στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, έλαβε 80 κλήσεις για κοπές δέντρων και αφαιρέσεις αντικειμένων.

Μαγνησία: Σοβαρός τραυματισμός 27χρονου δικυκλιστή στην Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Τροχαίο με σοβαρό τραυματισμό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00΄ το πρωί της Κυριακής (20/6) στην εθνική οδό και συγκεκριμένα στις στροφές των Αγίων Θεοδώρων, στο 261 χλμ Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

Ολική καταστροφή από το καλοκαιρινό μπουρίνι σε καλλιέργειες κοινοτήτων του Δήμου Καρδίτσας - Σοβαρά προβλήματα και στην ηλεκτροδότηση

Μετά τους Δήμους Παλαμά και Σοφάδων και ο Δήμος Καρδίτσας μετρά τεράστιες ζημιές από το μπουρίνι που έπληξε την περιοχή το απόγευμα της Κυριακής και προκάλεσε ολικές ζημιές σε καλλιέργειες αρκετών κοινοτήτων αλλά και ζημιές σε οικίες (στέγες, ηλιακούς θερμοσίφωνες κλπ) από την ένταση του φαινομένου.

«Κρανίου τόπος» οι καλλιέργειες στο Μακρυχώρι - Ξεριζώθηκαν δεκάδες δέντρα, αποκολλήθηκαν στέγες (+Φώτο)

Κατεστραμμένες από το χαλάζι είναι όλες οι καλλιέργειες στο Μακρυχώρι και οι παραγωγοί της περιοχής, όπως και άλλων στο νομό Καρδίτσας βρίσκονται σε απόγνωση.

Ανακοίνωση της Αναγέννησης για τα διαιτητικά λάθη στον αγώνα με τον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας

Αισθανόμαστε υποχρέωση και δημοσίως να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς την διοίκηση αλλά και γενικότερα στο σύλλογο του Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας, για την άψογη φιλοξενία της αποστολής της ομάδας μας για το μεταξύ μας παιχνίδι στα play off της ανόδου στη super league 2.

Αποκαθίσταται η ηλεκτροδότηση εντός πόλης Καρδίτσας

Μέσα στην επόμενη ώρα (έως 23.00) αναμένεται να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση εκτός της πόλης της Καρδίτσας μετά το απίστευτης έντασης μπουρίνι που "χτύπησε" την περιοχή μας το απόγευμα της Κυριακής (20/6).

Χωρίς ρεύμα και με ζημιές από χαλάζι επτά Τοπικές Κοινότητες στο Δήμο Σοφάδων

Σοβαρότατα προβλήματα ηλεκτροδότησης, ζημιών σε καλλιέργειες από το χαλάζι, όπως και άλλες ζημίες από πτώσεις δέντρων, αντιμετωπίζουν 7 τοπικές κοινότητες του Δήμου Σοφάδων.

Χωρίς ρεύμα ο μισός Δήμος Παλαμά - Τεράστιες οι ζημίες στη Δ.Ε. Σελλάνων και όμορους οικισμούς

Σε τουλάχιστον οκτώ τοπικές κοινότητες του Δήμου Παλαμά έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση λόγω πτώσεων κολώνων του ΔΕΔΔΗΕ αλλά και άλλων βλαβών που προκλήθηκαν από τον δυνατό άνεμο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ