.
.
.
.
.

Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

Ευθ. Λέκκας: «Υπερκυτταρική καταιγίδα» η αλλιώς, μικρός «Ιανός» έπληξε το Ν. Καρδίτσας

Δυστυχώς για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο, ο Νομός Καρδίτσας είχε τη μεγάλη ατυχία να δεχθεί νέα σφοδρή «επίθεση» από ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο όπως ο «Ιανός», που τον Ιούλιο του 2019 είχε πλήξει τη Χαλκιδική και τον Αύγουστο του 2020 την Εύβοια… Πρόκειται για την «υπερκυτταρική καταιγίδα».

Ανοιξε η πλατφόρμα για την αλλαγή της δεύτερης δόσης του εμβολίου της AstraZeneca

Ανοιξε σήμερα 21/6 η πλατφόρμα για την αλλαγή της δεύτερης δόσης του εμβολίου της AstraZeneca όπου και προστέθηκε το πεδίο στο οποίο μπορούν οι πολίτες που πληρούν τις προϋποθέσεις να αλλάξουν τη δεύτερη δόση του εμβολίου της AstraZeneca, με κάποιο από τα εμβόλια των Pfizer και Moderna.

Αναδρομική απαλλαγή τροφείων στους παιδικούς-βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δ. Καρδίτσας για 5 μήνες

Του μήνες που οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου δεν λειτούργησαν λόγω της πανδημίας αλλά και ένα επιπλέον αυτού διάστημα, οι γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται δεν θα πληρώσουν τροφεία.

Δράσεις στο Παυσίλυπο θέλει να διοργανώσει το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών

Την επιθυμία να διοργανώσει καλλιτεχνικές δράσεις στο Παυσίλυπο, εξέφρασε το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας και γι αυτό αιτήθηκε την παραχώρηση του άλσους.

Σ.Ε.Α. Παλαμά: Απόλυτα επιτυχημένη και η 48η αιμοδοσία

Οι αιμοδότες του Παλαμά, για άλλη μια φορά, έδωσαν δυναμικό παρών ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του συλλόγου μας, προσφέροντας συνολικά ογδόντα επτά (87) μονάδες αίματος, στις δύο αιμοδοσίες που πραγματοποιήθηκαν την 1η και την 15η Ιουνίου 2021 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Παλαμά.

Στην ελληνική αποστολή για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών ο Δημήτρης Τσιάμης

Ο Καρδιτσιώτης πρωταθλητής του τριπλούν Δημήτρης Τσιάμης θα συμμετέχει με την εθνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που θα διεξαχθεί το διήμερο 26-27 Ιουνίου στο Βελιγράδι.

Αποκαταστάθηκε πλήρως η ηλεκτροδότηση στο νομό Καρδίτσας

Κανονικά ηλεκτροδοτούνται από τις 3 το μεσημέρι και μετά, της Δευτέρας 21 Ιουνίου, όλες οι Τοπικές Κοινότητες στους Δήμους Καρδίτσας, Σοφάδων και Παλαμά, που αντιμετώπιζαν πρόβλημα από το απόγευμα της Κυριακής.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ