.
.
.
.
.

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021

Κ. Γκαβογιάννης: "Μήνυμα"

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η συζήτηση αρκετές φορές παρεκτράπηκε και κατά την προσωπική μου άποψη υποβίβασε το κύρος του θεσμικού αυτού οργάνου.

Αναδείχθηκε ο ανάδοχος για το έργο συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού μηχανισμού στην λίμνη Κάρλα

Με νέο έργο η Περιφέρεια Θεσσαλίας προχωρά στη  συντήρηση  του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού στη λίμνη Κάρλα, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία του εμβληματικού έργου.

Η αστυνομία για το έγκλημα στο Λοφίσκο Λάρισας

Συνελήφθη άμεσα σήμερα (25-06-2021) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

«Άκου να δεις… ιστορίες από την ιστορία, στις καλοκαιρινές δράσεις των Παιδικών Βιβλιοθηκών του Δ.Ο.Π.Α.Κ.»

Ξεκινάνε τη Δευτέρα 28 Ιουνίου για 9η συνεχόμενη χρονιά οι Καλοκαιρινές δραστηριότητες ανάγνωσης και δημιουργικότητας στις παιδικές βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας.

Άκαρπες οι μέχρι τώρα έρευνες για τον αγνοούμενο 79χρονο στην Αργιθέα (+Φώτο)

Χωρίς αποτέλεσμα ήταν μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής 25 Ιουνίου οι έρευνες, για τον 79χρονο που αγνοείται από την Πέμπτη 24 Ιουνίου στην περιοχή του χωριού Αργιθέα. 

Δήλωση του Γ.Γ. Οικονομικής Πολιτικής Χρ. Τριαντόπουλου για τις χρηματοδοτήσεις προς τους Δήμους Μουζακίου και Αργιθέας

Δηλώσεις σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις ύψους 1,7 εκατ. ευρώ προς τρεις Δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας για αποκαταστάσεις από τον "Ιανό" έκανε ο Γ.Γ. Οικονομικής Πολιτικής του Υπ. Οικονομικών Χρ. Τριαντόπουλος.

4η ημέρα "ψησίματος" για την Π.Ε. Καρδίτσας - Συνεχίζεται ο καύσωνας για μια εβδομάδα ακόμα!

Άλλη μια καυτή ημέρα κατέγραψαν οι μετεωρολογικοί σταθμοί στην περιοχή μας για τέταρτη διαδοχική ημέρα όπου η ανώτατη θερμοκρασία ήταν πάνω από τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Ε.Ο.Δ.Υ. (25/6): 21 νέοι θάνατοι και 395 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - Κανένα κρούσμα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 25 Ιουνίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ