.
.
.
.
.

Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021

Συνεδρίασε την Τρίτη (29/6) το Δ.Σ. Παλαμά - Ποιες αποφάσεις ελήφθησαν

Συνεδρίασε σήμερα Τρίτη (29/6) αργά το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά απόντων πολλών δημοτικών συμβούλων, καθώς οι αγροτικές εργασίες στην περιοχή αυτή την εποχή βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο.Μ. Εκπαιδευτικών Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ : "Πανεπιστημιακά Τμήματα Καρδίτσας: Ο Δήμος να επιλύσει προβλήματα"

Με αφορμή πρόσφατο ρεπορτάζ στον Τύπο, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Καρδίτσας χαιρετίζει τη μεγάλη επιτυχία του τμήματος Κτηνιατρικής, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στα 100 καλύτερα τμήματα Κτηνιατρικής του κόσμου.

ΕΒΕ: Νομιμοποίηση καπναποθηκών και αρχιτεκτονικός διαγωνισμός

Τα επόμενα βήματα που θα οδηγήσουν στον τελικό στόχο που είναι η δημιουργία Μουσείου Καπνού, στο χώρο των καπναποθηκών, καθόρισε με απόφασή του σήμερα Τρίτη 29 Ιουνίου, το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.

Επιστολή του Ε.Β.Ε. Καρδίτσας για το κλείσιμο της τράπεζας Πειραιώς στο Μουζάκι

Επιστολή διαμαρτυρίας προς την Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, για το κλείσιμο του υποκαταστήματος στο Μουζάκι, προτίθεται να στείλει το Επιμελητήριο Καρδίτσας.

Κ. Ζυγογιάννης: Εντός της εβδομάδας ο καθορισμός του ποσοστού αποζημίωσης για τον "Ιανό"

Πιθανόν μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει ανακοινωθεί το ποσοστό αποζημίωσης που αφορά στις ζημιές των επιχειρήσεων, στο νομό Καρδίτσας από τον "Ιανό".

Ολοκληρώθηκε ο εκσυγχρονισμός και η υπογειοποίηση του αρδευτικού δικτύου στο Αμούρι Ελασσόνας

Ολοκληρώθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η εγκατάσταση κατάλληλου εξοπλισμού άρδευσης για τις ανάγκες της κοινότητας Αμουρίου του Δήμου Ελασσόνας.

Συνάντηση Αγοραστού - Βορίδη για τη στελέχωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Να επισπευστούν, κατ’ εξαίρεση, οι διαδικασίες πρόσληψης τακτικού προσωπικού από το ΑΣΕΠ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ζήτησε ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός σε συνάντηση που είχε στην Αθήνα με τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υποστελέχωσης των υπηρεσιών της Περιφέρειας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ