.
.

Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021

Απ. Μπουγουλιάς: "Οι κ.κ. Αγοραστός, Τσιάκος και Στάθης, χειροκροτητές και έρμαια των “ορέξεων” του επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη"

Το περασμένο φθινόπωρο, μετά την καταστροφική επέλαση του «Ιανού» στις 18 και 19 του Σεπτέμβρη στο μεγαλύτερο μέρος της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας (πολεοδομικά συγκροτήματα Καρδίτσας και Μουζακίου κυρίως, αλλά και της υπαίθρου, ορεινών και άλλων περιοχών),

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 55 δικαιούχοι για το επίδομα των 600 ευρώ στους βοηθητικούς χώρους

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ) που αφορά δικαιούχους βοηθητικών χώρων υπέγραψε την Τρίτη (9/2) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

8ο Δημοτικό σχολείο Καρδίτσας - Πρόγραμμα etwinning : “I feel good… I got you”

Το Στ1 και το Ε2 του 8ου Δημοτικού σχολείου Καρδίτσας ολοκληρώνει αυτές τις μέρες το πρόγραμμα etwinning με τίτλο “I feel good… I got you” υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας Τσικούρη Μαρίας και Παπαδοπούλου Αγγελικής.

Κάλεσμα της "Ανοιχτής Συνέλευσης ενάντια στην πράσινη ανάπτυξη και στα Αιολικά στα Άγραφα" για συμμετοχή στην κινητοποίηση την Κυριακή 6/6

Οι μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες εν μέσω πανδημίας και εκμεταλλευόμενες το lockdown και τα μέτρα περιορισμού που ήταν σε ισχύ για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα κάναν χρυσές δουλειές, γεμίζοντας τις τσέπες τους και καταστρέφοντας τη φύση.

Από 4/6 οι αιτήσεις των επαγγελματιών της τέχνης και του πολιτισμού για την αποζημίωση ειδικού σκοπού Απριλίου

Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ανακοίνωσε ότι ανοίγει αύριο Παρασκευή 4 Ιουνίου το ΠΣ «ΕΡΓΑΝΗ» για υποβολή μονομερών δηλώσεων των επαγγελματιών της τέχνης και του πολιτισμού για την καταβολή αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τον Απρίλιο

Λήξη "συναγερμού" για χειροβομβίδα που εντοπίστηκε σε υπό ανακαίνιση σπίτι στο Μασχολούρι(+Φώτο)

Μία χειροβομβίδα, εκ πρώτης όψεως παλιά, βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 3 Ιουνίου, σε ένα παλιό σπίτι στο Μασχολούρι, κατά την διάρκεια ανακαίνισης.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ