.
.

Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021

Συνάντηση του Συλλόγου Αυτισμού Δυτικής Θεσσαλίας με τον Δήμαρχο Λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτη Νάνο

Με αφορμή την υλοποίηση του προγράμματος "Άτομα με αναπηρία και Τοπική Αυτοδιοίκηση" και τις ενέργειες του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Λίμνης Πλαστήρα σχετικά με 10 παρεμβάσεις που θα καταστήσουν τον Δήμο φιλικό και προσβάσιμο σε ΑΜΕΑ, ο Σύλλογος Αυτισμού Δυτικής Θεσσαλίας επισκέφθηκε σήμερα τον δήμαρχο για να καταθέσει τις προτάσεις του όσων αφορά τα άτομα με αυτισμό και νοητική υστέρηση.

Αντί λύσεων στα προβλήματα του «Ιανού», «…βαράτε νομή» από κυβέρνηση και Δήμαρχο Μουζακίου!!!

Τον καιρό που ο Στρατός χρησιμοποιούσε ακόμα ιππικό και αναγκάζονταν να μεταφέρει με καράβια άλογα από ένα μέρος σε άλλο κι αυτά πεινούσαν, προκαλούσαν σαματά και αναμπουμπούλα μέσα στο καράβι, με κίνδυνο αυτό να ….μπατάρει (!!!).

Σωκ. Παππάς: Ομαλή η πορεία των διαδικασιών για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων

Η απόλυτη κανονικότητα χαρακτηρίζει την πορεία των διαδικασιών για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας.

Δήμος Σοφάδων: Υπεγράφη η απόφαση για την πρόσληψη 10 μακροχρόνια ανέργων μέσω ΟΑΕΔ

Υπεγράφη από το Δήμαρχο Σοφάδων τη Δευτέρα (7/6) η απόφαση για την πρόσληψη 10 μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ και μετά από σχετικό αίτημα που υποβλήθηκε από το Δήμο.

ΟΠΕΚΑ: Παράταση υποβολής αιτήσεων στα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας για παρόχους

Η Διοίκηση του ΟΠΕΚΑ ανακοινώνει ότι δίδεται παράταση έως και την Παρασκευή 11/6/2021 (στις 23.59΄) στους επιχειρηματίες (παρόχους) για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στα προγράμματα Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ (έληγε 06-06-2021).

Δημοτικό Σχολείο Καλλίθηρου: Δράσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση: Η Μάχη της Σέκλιζας!

Την Μάχη που εκτυλίχτηκε στον τόπο τους, τη Μάχη της Σέκλιζας, επέλεξαν να μελετήσουν οι μαθητές της Ε΄ τάξης με τη δασκάλα τους κ. Ναούμη-Γαλάνη Ελένη και να τιμήσουν έτσι την Επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του ΄21.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ