.
.

Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021

Για «ρίψη λυμάτων στον Καλέντζη» μίλησε ο Δήμαρχος Παλαμά στο Δ.Σ. – Αναμένονται αποτελέσματα ελέγχων για τα νεκρά ψάρια

Σε ενημέρωση για το πρωινό φαινόμενο των πολλών νεκρών ψαριών στον ποταμό Καλέντζη, προχώρησε αργά το απόγευμα της Τετάρτης (9/6) στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γ. Σακελλαρίου, ο οποίος έκανε λόγο για ρίψη λυμάτων από ασυνείδητους!

ΟΑΕΔ: Την Πέμπτη (10/6) ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τις 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού

Αύριο, Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 και ώρα 15:00, ξεκινάει η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων, καθώς και ακτοπλοϊκών εταιρειών, για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2021-2022 του ΟΑΕΔ.

Χαρδαλιας: Μουσική σε εξωτερικούς χώρους κι επέκταση κυκλοφορίας έως 01.30 από 12 Ιουνίου

Την επαναφορά της μουσικής στην εστίαση σε εξωτερικούς χώρους και μόνο για καθήμενους πελάτες, αλλά και την επέκταση της κυκλοφορίας κατά μια ώρα έως τη 1.30 τα μεσάνυχτα από το Σάββατο 12 Ιουνίου ανακοίνωσε στη σημερινή (9/6) ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ε.Ο.Δ.Υ. (9/6): 15 νέοι θάνατοι και 890 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 3 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 9 Ιουνίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Καρδίτσας και οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ συμμετείχαν στη δράση για το ποδήλατο

Το Πρόγραμμα ¨Σχολεία εν Δράσει¨ του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Καρδίτσας και μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ με Υπεύθυνο Καθηγητή τον κο Ιωάννη Παπαϊωάννου συμμετείχαν στη δράση για το ποδήλατο, που οργάνωσε και υλοποίησε ο Δήμος Καρδίτσας σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ και την ΜΚΟ Cities For Cycling υπό την αιγίδα του Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών το πρωί της Τρίτης 8 Ιουνίου στην πλατεία Πλαστήρα.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ