.
.
.
.

Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021

Κ. Γκαβογιάννης: "Έμειναν τα ψίχουλα για την Καρδίτσα"

Ένα χρόνο σχεδόν μετά την καταστροφή του Ιανού, έρχεται η ασυνέπεια της πολιτείας να αποτελειώσει ότι άφησαν πίσω τους τα νερά και οι λάσπες του κ. Τσιάκου. Η αποζημίωση των πληγέντων θα φτάνει στο 55% της εκτιμηθείσας ζημιάς. Όχι της πραγματικής, της εκτιμηθείσας.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμους του Μουζακίου (12-16/7) για την εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα σημειωθεί σε τμήματα δρόμων του Μουζακίου από 12 έως 16 Ιουλίου 2021 και ώρες 07.00 έως 15.00 έπειτα από απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας για εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου.

Ανακοίνωση του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Καρδίτσας για σοβαρό εργατικό ατύχημα σε βιομηχανία

Ένας ακόμη εργάτης σοβαρά τραυματίας στον βωμό των επιχειρηματικών κερδών. Καταγγέλλουμε το νέο εργατικό ατύχημα σε βιομηχανία της περιοχής μας.

Ε.Ο.Δ.Υ. (10/7): 2 νέοι θάνατοι και 2.327 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 33 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 10 Ιουλίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα Αγραφιωτών σε διαμαρτυρία στον Τύμπανο Αργιθέας

Ενώ τα περιοριστικά μέτρα για τον covid 19 καθιστούσαν αδύνατη τη μετακίνησή μας έξω από τα σπίτια μας και οπουδήποτε αλλού εκτός από τον τόπο εργασίας μας και τα καταστήματα τροφίμων, τα μηχανήματα συνέχιζαν ανενόχλητα την απαρχή της καταστροφής της συμβολικής κορυφής του Τύμπανου στην Αργιθέα.

Ακυρώθηκε μερικώς απόφαση του Δ.Σ. Σοφάδων σχετικά με απαλλαγές τελών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία

Σε μερική ακύρωση της απόφασης 76/2021 του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων με θέμα: Απαλλαγή του ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και φωτισμού και των αναλογούντων τελών κοινόχρηστων χώρων των επιχειρήσεων που διέκοψαν ή περιόρισαν την λειτουργία τους λόγω έκτακτων μέτρων αποτροπής της διασποράς της νόσου COVID-19» προχώρησε την Παρασκευή 9 Ιουλίου η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στ. Ελλάδας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ