.
.
.
.

Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021

Κλειστά καταστήματα για τα Σάββατα από 17/7 έως 14/8 προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας σε συνέλευση του, καθώς λόγω συνθηκών δεν επιτρέπεται να γίνει Γενική Συνέλευση, αποφάσισε κατά πλειοψηφία, να ακολουθήσει αποφάσεις γενικών συνελεύσεων προγενέστερων ετών και να  προτείνει στα καταστήματα - μέλη του συλλόγου να παραμείνουν κλειστά τα Σάββατα από 17/7/2021 μέχρι και 14/8/2021.

6μηνη παράταση της Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για κοινότητες του Δήμου Μουζακίου

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας παραμένουν έως 6 Ιανουαρίου 2022 περιοχές του Δήμου Μουζακίου σύμφωνα με το KarditsaLive.Net μετά από νέα απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού και σχετική εξουσιοδότηση που έλαβε από τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.

Μετατίθεται για ένα μήνα η έναρξη των έργων στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας (+Φώτο)

Ενώ οι εργασίες αντικατάστασης του δαπέδου και ήπιας ανάπλασης στον πεζόδρομο Τερτίπη της Καρδίτσας (αν και με καθυστέρηση) έχουν ολοκληρωθεί, τις επόμενες ημέρες δεν θα γίνουν τελικά οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις στην κεντρική πλατεία!

4 εκατ. ευρώ καταβάλλονται σε επιπλέον 1.333 επιχειρήσεις που παρέμειναν σε αναστολή λειτουργίας τα Χριστούγεννα του 2020

Καταβάλλεται με απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε επιπλέον 1.333 επιχειρήσεις η επιδότηση, συνολικού ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, από την δράση «Ενίσχυση Επιχειρήσεων που παρέμειναν κατ’ εξαίρεση σε αναστολή λειτουργίας κατά την περίοδο των Χριστουγέννων 2020 λόγω τοπικής ισχύος μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου COVID 19».

Rapid tests για COVID-19 στον Παλαμά την Τρίτη 13 Ιουλίου

Ο Δήμος Παλαμά σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιήσει δωρεάν  Rapid test για ανίχνευση του κορωνοϊού σε όσους δημότες του το επιθυμούν,     στον Παλαμά την Τρίτη 13 Ιουλίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι  στην κεντρική πλατεία.

Κ. Παπαλός για τα προβλήματα ύδρευσης στη Ραχούλα: Καθημερινός αγώνας στα ορεινά για την ομαλοποίηση της υδροδότησης

Οι κάτοικοι της Ραχούλας, όπως και κάθε άνθρωπος που στερείτε νερού, έχουν απόλυτο δίκιο, να διαμαρτύρονται, αλλά πρέπει να γίνει κατανοητό πως γίνεται ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να λυθεί ένα πρόβλημα μεγάλων διαστάσεων, που αφορά όχι μόνο την συγκεκριμένη περιοχή αλλά όλο τον ορεινό όγκο του Δήμου.

Στην 4η κατηγορία των επιδημιολογικά επιβαρυμένων περιοχών τις τελευταίες 2 εβδομάδες πέρασε ο ν. Καρδίτσας

Στην 4η κατηγορία με 150 και παραπάνω επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού ανά 100.000 πληθυσμό το τελευταίο 14ήμερο πέρασε σήμερα (12 Ιουλίου) ο νομός Καρδίτσας με τα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο να φτάνουν τα 54.

Ανακοίνωση του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Καρδίτσας για την κατάργηση του δρομολογίου 884/885

Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις, από την επιστολή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον Δήμαρχο Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκο, η ιδιωτική εταιρία που με τυμπανοκρουσίες από τα ΜΜΕ των Αθηνών ήρθε να αναβαθμίσει τον σιδηρόδρομο στην Ελλάδα, αποφάσισε να καταργήσει το απευθείας δρομολόγιο Αθήνα - Καλαμπάκα - Αθήνα 884/885. Ένα δρομολόγιο που εξυπηρετούσε χιλιάδες επιβάτες.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ