.
.
.
.
.

Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021

Ανακοινώνονται τα δικαιολογητικά για τις τελικές αποζημιώσεις πληγεισών επιχειρήσεων από τον «Ιανό» στο Ν. Καρδίτσας - Η σχετική ΚΥΑ

Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ η σύσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΟΙΚ κ. Χρ. Τριαντόπουλου με τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, και τους αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κ. Νούσιο, Ν. Καραγιάννη για τακτοποίηση εκκρεμοτήτων ώστε να δρομολογηθεί η καταβολή των οριστικών αποζημιώσεων στις πληγείσες από τον «Ιανό» επιχειρήσεις του Νομού Καρδίτσας.

Στους 50°C η πραγματική θερμοκρασία της επιφάνειας της γης στην Ελλάδα στις 30/6

Δορυφορικό χάρτη που δείχνει τη θερμοκρασία της επιφάνειας της γης στην Ελλάδα και των γύρω χωρών, στις 30 Ιουνίου δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία (ESA).

Καρδίτσα: Εκατοντάδες έλεγχοι της αστυνομίας απέφεραν 6 συλλήψεις και βεβαιώσεις δεκάδων παραβάσεων του Κ.Ο.Κ.

Εκτεταμένη ειδική επιχειρησιακή δράση από την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας με εκατοντάδες ελέγχους σε άτομα και οχήματα που απέφεραν συλλήψεις, προσαγωγές και βεβαιώσεις δεκάδων παραβάσεων του Κ.Ο.Κ. είχαμε την 1η ημέρα του Ιουλίου στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Καρδίτσας σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net.

Χρ. Τριαντόπουλος από την Καρδίτσα: Το ποσοστό τελικής αποζημίωσης θα ικανοποιήσει τις πληγείσες από τον «Ιανό» επιχειρήσεις (+Βίντεο)

Στην Καρδίτσα βρέθηκε σήμερα (2/7) για άλλη μια φορά ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών και κυβερνητικός εντεταλμένος για τις αποζημιώσεις του «Ιανού» κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ο οποίος είχε σύσκεψη εργασίας με τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κ. Νούσιο, τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη κοινωνικής πρόνοιας κ. Νίκο Καραγιάννη και Διευθυντικά στελέχη.

Κάλεσμα του Συνδικάτου Οικοδόμων και του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Καρδίτσας για συμμετοχή στη συναυλία της 4ης Ιουλίου

Το Σωματείο εμποροϋπαλλήλων και υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου Ν. Καρδίτσας και το Συνδικάτο οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων καλούν τους εργαζόμενους , τους άνεργούς , τους συνταξιούχους να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο – συναυλία που διοργανώνει το Συντονιστικό Αγώνα για Άγραφα και οι Επιτροπές Πληγέντων Καμινάδων και Αλιακ Μαχαλά την Κυριακή 4 Ιούλη, στις 20.30, στην πλατεία Παυσίλυπου Καρδίτσας.

Αγιασμός και έναρξη εργασιών στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μητρόπολης

Με την τέλεση της ακολουθίας του αγιασμού από τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ Τιμόθεο στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Μητρόπολης δόθηκε το σύνθημα εκκίνησης των εργασιών συντήρησης και ανάδειξης του Ι.Ν Αγίου Γεωργίου Μητρόπολης, της παλιάς εκκλησίας του χωριού που κτίστηκε το 1832.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ