.
.
.
.

Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021

Γ. Κολοβός: "Προβλήματα ύδρευσης, στην κοινότητα Ραχούλας και των οικισμών Ζωγρί, Παλαιοζωγλόπι..."

Αγαπήτοι συγχωριανοί και φίλοι συνδημότες, νομίζω, ότι ως Ραχουλιώτης, ενεργός πολίτης, αλλά και εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας, έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες που κατά τις δυνατότητες μου, μπορούσα να κάνω για την ανάδειξη των προβλημάτων της Κοινότητας Ραχούλας:

Καρδίτσα: Κινητοποίηση φορέων και σωματείων ενάντια στο σ/ν για την παιδεία και το δημόσιο σχολείο (+Φώτο +Βίντεο)

Κινητοποίηση διαμαρτυρίας με πανό και πλακάτ πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη (22/7) αργά το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, το Νομαρχιακό Τμήμα Καρδίτσας της ΑΔΕΔΥ με τη συμμετοχή τοπικών φορέων συνδικαλιστικών σωματείων και συλλόγων εργαζομένων.

Στο 80% η κατασκευή του δρόμου Δέλτα Καρδίτσας - Παλαμά

Αυτοψία στο έργο της κατασκευής του δρόμου Δέλτα Καρδίτσας – Παλαμά πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Παλαμά Γιώργο Σακκελαρίου.

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με τις ψήφους ΝΔ, ΚΙΝΑΛ

Με τις ψήφους των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής, υπερψηφίστηκε στη Βουλή η τροπολογία που επιβάλλει υποχρέωση εμβολιασμού σε κατηγορίες εργαζομένων για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας. 

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας για την υποψηφιότητα εγγραφής του Ολύμπου στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO

Ο Όλυμπος, το μυθικό βουνό των θεών, ένα παγκόσμιο σύμβολο που διαχρονικά συγκινεί και εμπνέει, αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα brand name της Ελλάδας.

Μουσική εκδήλωση το Σάββατο 24 Ιουλίου στον Ελληνόπυργο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελληνοπύργου διοργανώνει στα πλαίσια του εορτασμού των 200 χρόνων απ’ την επανάσταση του 1821 μουσική συναυλία στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής στον Ελληνόπυργο.

Χαρδαλιάς: Στο "πορτοκαλί" η Π.Ε. Καρδίτσας - 2 τεστ την εβδομάδα για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους σε τουρισμό και εστίαση

Στο επίπεδο 3 (πορτοκαλί) περνά από σήμερα Πέμπτη 22 Ιουλίου η Π.Ε. Καρδίτσας (από κίτρινο ή επίπεδο 2) που βρισκόταν όπως γνωστοποίησε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς κατά τη συνέντευξη τύπου από το Υπ. Υγείας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ