.
.
.
.
.

Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

Επίσκεψη 4 εκπαιδευτικών του Εσπερινού Σχολείου στο Παλέρμο της Σικελίας στο πλαίσιο συμμετοχής τους σε σεμινάριο κατάρτισης Erasmus+ KA101

Το Εσπερινό Γυμνάσιο – Λ.Τ. Καρδίτσας συμμετέχει ως εταίρος αποστολής στο πρόγραμμα Erasmus+ KA101 μαθησιακής κινητικότητας προσωπικού με τίτλο «Συναισθηματική νοημοσύνη και μαλακές δεξιότητες για την ένταξη των μειονοτήτων, των μεταναστών και των προσφύγων στα ευρωπαϊκά σχολεία» και κωδικό σχεδίου 2020-1-EL01-KA101-077919.

Ι. Κολοβός: "Καρδίτσα, η πόλη μας"

Προεκλογικά ο κ. Δήμαρχος είχε πει ότι στην Καρδίτσα "μένουμε από επιλογή και όχι κατ' ανάγκη", ο ίδιος είχε δηλώσει, ότι θα είναι ο Δήμαρχος που θα κάνει την Καρδίτσα αγνώριστη. Τον πιστέψαμε όλοι και τον στηρίξαμε, δίνοντας του υψηλό ποσοστό εκλογής, για να κάνει την Καρδίτσα αγνώριστη, αυτός και οι συνεργάτες του.

Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το νέο σχολείο

Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής, μετά από ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής που είχαν ζητήσει ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, για την «αναβάθμιση του σχολείου και την ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών».

Ξεκινά εργασία από Πέμπτη (29/7) το εποχιακό προσωπικό των κατασκηνώσεων της Νεράιδας του Δ. Λίμνης Πλαστήρα

Την απόφαση για τις προσλήψεις του εποχιακού προσωπικού στις κατασκηνώσεις της Νεράιδας μετά από σχετική προκήρυξη των θέσεων υπέγραψε σήμερα (28/7) ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρας Παν. Νάνος.

Τόκιο 2020: Το πρόγραμμα των Eλλήνων αθλητών την Πέμπτη 29 Ιουλίου

Η προσπάθεια των Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στην κωπηλασία, αλλά και της Εθνικής ομάδας πόλο για πρόκριση στους «8» ξεχωρίζουν από τις ελληνικές συμμετοχές την Πέμπτη (29/7).

Tρίκαλα: Συνελήφθη άνδρας για κατοχή ναρκωτικών - Σχεδόν 30 κιλά κάνναβης βρέθηκαν στο σπίτι του

Συνελήφθη την Τετάρτη(28-07) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας άνδρας, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Χωρίς καραντίνα στην Αγγλία οι πλήρως εμβολιασμένοι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί από 2/8

Η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι από τις 2 Αυγούστου οι πλήρως εμβολιασμένοι στην ΕΕ ή στις ΗΠΑ πολίτες θα μπορούν να ταξιδεύουν προς την Αγγλία χωρίς να υποχρεώνονται σε δεκαήμερη απομόνωση, εφόσον η χώρα αναχώρησης δεν υπάγεται στην κόκκινη ταξιδιωτική λίστα του Λονδίνου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ