.
.
.
.
.

Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021

Υποχρεωτικά αναδασωτέες όλες οι καμένες εκτάσεις- Δημοσιεύτηκε η ΠΝΠ για τις πυρκαγιές

Δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά τα έκτακτα μέτρα, μεταξύ άλλων, για την προστασία και την γρήγορη αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος από τις πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα στο διάστημα Ιουλίου και Αυγούστου 2021.

ΕΕΤΑΑ Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ 2021-2022: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα

Αναρτήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 13 Αυγούστου τα προσωρινά αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς και θα ακολουθήσουν οι ενστάσεις από τους ενδιαφερόμενους.

Νίκη με 2-0 σετ και πρόκριση στα ημιτελικά του Rogers Cup για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Μετά την επιβλητική νίκη επί του Κάρεν Χατσάνοφ την Πέμπτη, ο Έλληνας πρωταθλητής "ισοπέδωσε" και τον πολύ φορμαρισμένο, Κάσπερ Ρουντ, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Masters στο Τορόντο.

Ανακοίνωση σωματείων Καρδίτσας για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυροπαθείς

Προκειμένου να ενισχυθούν άμεσα οι πληγέντες από τις πυρκαγιές, συγκεντρώσαμε στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας, στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, στο ΚΥ Καρδίτσας, στον Παλαμά, στο Ταμάσι και στην Σέκλιζα είδη πρώτης ανάγκης και την Τρίτη θα γίνει η παράδοση από τα σωματεία της Καρδίτσας και όλης της Θεσσαλίας στα σωματεία της Εύβοιας.

Ε.Ο.Δ.Υ. (13/8): 24 νέοι θάνατοι και 3.493 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 22 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 13 Αυγούστου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ