.
.
.
.
.

Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: "Να μην περάσει η κυβερνητική για επιβολή εισιτηρίου ανόδου στον Όλυμπο"

Την ώρα που τεράστιες δασικές εκτάσεις έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται παρανάλωμα του πυρός, λόγω της εγκληματικής ανυπαρξίας ολοκληρωμένης πολιτικής δασοπροστασίας – πυροπροστασίας από την πλευρά της κυβέρνησης της Ν.Δ και των προηγούμενων του ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ,

Χρυσοχοΐδης για πυρκαγιές: Δύσκολη νύχτα για Βίλια, καλύτερη η κατάσταση σε Κερατέα

Με τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση στο Νίκο Χαρδαλιά, ξεκίνησε την ενημέρωση του για την κατάσταση στα μέτωπα των μεγάλων πυρκαγιών στην Αττική ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, απ’ όπου παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Θεοδωρίδου: "Δεν υπάρχουν τα δεδομένα για να συστήσουμε 3η δόση για το εμβόλιο του κορονοϊού"

Τη σύσταση της επιτροπής για εμβολιασμό των παιδιών 12 με 15 ετών υπενθύμισε στη σημερινή(16/8) ενημέρωση των υγειονομικών συντακτών η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού, Μαρία Θεοδωρίδου, η οποία παράλληλα ξεκαθάρισε πως η Επιτροπή δεν έχει μέχρι στιγμής δεδομένα που να την ωθούν να συστήσει τρίτη ενισχυτική δόση του εμβολίου.

Ε.Ο.Δ.Υ. (16/8): 13 νέοι θάνατοι και 2.818 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 13 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 16 Αυγούστου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ