.
.
.
.
.

Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021

Συστάθηκε Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων στο Δήμο Αργιθέας

Στη σύσταση Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων με πρόεδρό της την Αντιδήμαρχο Αργιθέας Όλγα Κορλού προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Αργιθέας στη συνεδρίαση της 30ης Ιουλίου.

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου ν. Καρδίτσας: Τη Δευτέρα 23/8 η έκτακτη γενική συνέλευση

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου ν. Καρδίτσας καλεί τα Μέλη του Συνδέσμου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 23-8-2021 ,ώρα 8.30 μμ ,στα γραφεία του Συνδέσμου (Ενωσιακό Γήπεδο Αγίου Νικολάου), με Θέμα:

Κοντοζαμάνης: Ο νόμος για τους ανεμβολίαστους θα εφαρμοστεί

Έκκληση στους υγειονομικούς έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, να εμβολιαστούν έναντι της covid-19, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι «το μικρό ποσοστό των υγειονομικών που δεν έχουν εμβολιαστεί θα το πράξει μέχρι την εκπνοή της προθεσμίας» και ξεκαθαρίζοντας ότι για όσους δεν εμβολιαστούν ο νόμος θα εφαρμοστεί.

Υ.Π.Α.: Υποχρεωτικό τεστ κορονοϊού κατά την άφιξη για ανεμβολίαστους ταξιδιώτες από 13 χώρες

Υποχρεωτικό τεστ στην άφιξη για ταξιδιώτες που δεν έχουν εμβολιαστεί, ανεξαρτήτως υπηκοότητας, από 13 χώρες προβλέπει Notam της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τις 91 θέσεις στην καθαριότητα σχολικών μονάδων του Δήμου Καρδίτσας

Αναρτήθηκαν σήμερα (Πέμπτη 19/8) οι Προσωρινοί Πίνακες για την πρόσληψη προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου 91 ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Καρδίτσας με την ανακοίνωση ΣΟΧ 3/2021 .

Ε.Ο.Δ.Υ. (19/8): 20 νέοι θάνατοι και 3.273 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 13 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 19 Αυγούστου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Σε δημόσια διαβούλευση οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για την επιτάχυνση της Δικαιοσύνης

Σε δημόσια διαβούλευση τίθεται από σήμερα(19/8) το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης «Ταχεία Πολιτική Δίκη, προσαρμογή των διατάξεων της Πολιτικής Δικονομίας για την Ψηφιοποίηση της Πολιτικής Δικαιοσύνης και άλλες Τροποποιήσεις στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας».

Την Κυριακή 29/8 η εξ αναβολής εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον σμηναγό Γεώργιο Μπαλταδώρο

Την Κυριακή 29 Αυγούστου 2021 και ώρα 11.45 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Μορφοβούνι η εξ αναβολής εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον σμηναγό Γεώργιο Μπαλταδώρο, ο οποίος χάθηκε σε διατεταγμένη υπηρεσία τον Απρίλιο του 2018 ανοιχτά της Σκύρου.

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος για τη μη επιβολή εισιτηρίου στον Όλυμπο

Πρόταση ψηφίσματος στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο για τη μη επιβολή εισιτηρίου στον Όλυμπο κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας".

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ