.
.
.
.

Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

Σημαντικές επιτυχίες για αθλητές και αθλήτριες της Α.Κ.Α.Κ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης

Εξαιρετικές εμφανίσεις, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, έκαναν οι 12 αθλητές και αθλήτριες της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης του διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη από 22 έως 25 Ιουλίου 2021, με τη συμμετοχή 37 σωματείων και 580 αθλητών/-τριών.

Τόκιο 2020: Με Δημ. Τσιάμη οι συμμετοχές των Ελλήνων αθλητών την Τρίτη 3 Αυγούστου

Ο στίβος κυριαρχεί στο αυριανό (Τρίτη, 03/08) πρόγραμμα της 12ης ημέρας των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, με τον Εμμανουήλ Καραλή να συμμετέχει στον τελικό του επί κοντώ ανδρών.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση και περιοχές ειδικής προστασίας στις Π.Ε. Λάρισας και Μαγνησίας την Τρίτη (3/8)

Στην κατηγορία 4 ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ  εκδήλωσης πυρκαγιάς παραμένουν και αύριο Τρίτη 3-8-2021 οι Περιφερειακές Ενότητες  Λάρισας και Μαγνησίας σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής  Προστασίας. 

Ι. Μπαμπάτσικος: "Με χρήματα από τον Ιανό τσιμεντοστρώνουν αυλές και δρόμους πολιτικών φίλων"

Γιά πρώτη φορά στα χρονικά της  Αργιθέας η  πολιτεία  διέθεσε έγκαιρα ένα τόσο μεγάλο ποσό  (2,5 εκ. ευρώ ) για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας  αλλά και   για την   αποκατάσταση των ζημιών πού προκλήθηκαν από τον «ΙΑΝΟ» το περασμένο Σεπτέμβριο.

Ε.Ο.Δ.Υ. (2/8): 8 νέοι θάνατοι και 2.156 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 7 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 2 Αυγούστου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Πάνω από τους 46 βαθμούς Κελσίου η μέγιστη θερμοκρασία τη Δευτέρα 2 Αυγούστου

Την υψηλότερη θερμοκρασία του φετινού καλοκαιριού είχαμε σήμερα Δευτέρα 2 Αυγούστου να καταγράφεται στη Μακρακώμη Φθιώτιδας από το δίκτυο των μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροκοπείου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ