.
.
.
.

Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2021

Φεύγει η ολοκληρωμένη αναλυτική λίστα όλων των δικαιούχων αποζημίωσης από τον "Ιανό"

Ένα από τα βασικότερα βήματα για να δουν στους λογαριασμούς τους τα ποσά αποζημιώσεων που τους αναλογούν, οι πληγέντες από τον "Ιανό" στο νομό μας, πρόκειται να γίνει στο ξεκίνημα της ερχόμενης εβδομάδας.

Ε.Ο.Δ.Υ. (20/8): 30 νέοι θάνατοι και 3.625 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 8 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 20 Αυγούστου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Μαζικοί Φορείς Καρδίτσας: "Παραδόθηκαν είδη πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους της Εύβοιας"

Το Στέκι Αλληλεγγύης Καρδίτσας που συστήθηκε με αφορμή τις πλημμύρες του περσινού Σεπτέμβρη στο νομό, έδωσε το παρόν εκφράζοντας την έμπρακτη αλληλεγγύη του στον πολύπαθο λαό της βόρειας Εύβοιας.

Νέο αυτοκινούμενο γερανό και μηχάνημα διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων απέκτησε το Λιμάνι του Βόλου

Με ένα νέο αυτοκινούμενο γερανό και ένα μηχάνημα διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων εξοπλίζεται το λιμάνι του Βόλου με χρηματοδότηση από το το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020.

Ιδρύθηκαν τα Σχολικά Δίκτυα Εκπαιδευτικής Υποστήριξης (Σ.Δ.Ε.Υ.) για τις σχολικές μονάδες του ν. Καρδίτσας

Με απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Γ. Δοδοντσάκη και μετά από σχετικές εισηγήσεις των Δ/νσεων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας είχαμε την ίδρυση των Σχολικών Δικτύων Εκπαιδευτικής Υποστήριξης (Σ.Δ.Ε.Υ.) στο νομό Καρδίτσας.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 22 & 23 Αυγούστου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Σάικας (Μετόχι της Ιεράς Μονής «Κορώνης»).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ