.
.
.
.

Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021

Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ για την περίοδο 23-27 Αυγούστου

Καταβολές της τάξης του 1,5 δις. ευρώ σε πάνω από 3 εκατ. δικαιούχους θα πραγματοποιηθούν από τον e-ΕΦΚΑ και τον ΟΑΕΔ την περίοδο 23-27 Αυγούστου, διάστημα κατά το οποίο ξεκινά -από την Τετάρτη 25 Αυγούστου- η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Σεπτεμβρίου.

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί: Δικαστική προσφυγή από μερίδα εργαζομένων σε νοσοκομείο Καρδίτσας, Κ.Υ. και Τ.ΟΜ.Υ.

Την νομική οδό επιλέγει για να διαμαρτυρηθεί αλλά και να ανατρέψει την υφιστάμενη κατάσταση με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, μερίδα εργαζομένων σε νοσοκομεία Καρδίτσας, Κέντρα Υγείας του νομού και Τ.ΟΜ.Υ..

Ε.Ο.Δ.Υ. (22/8): 33 νέοι θάνατοι και 1.948 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 14 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 22 Αυγούστου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Δημ. Παπακώστας: "Αλλαγή ηγεσίας στην Αντιπολίτευση Δ. Αργιθέας"

Η παράταξη της Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Αργιθέας , σήμερα μετά από πολύωρη διευρυμένη σύσκεψη στον Μάραθο , Αιρετών - Στελεχών- ανέδειξε ομόφωνα νέον επικεφαλής της Δημοτικής ομάδας της παράταξης " Αργιθεάτικη Συμμαχία ",

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών την Τρίτη 24 Αυγούστου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τρίτη 24 Αυγούστου 2021, επί τη ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου ιερομάρτυρος και εθναποστόλου Κοσμά του Αιτωλού, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον ομώνυμο Ιερό Ναό Ασημοχωρίου.

Rapid tests για COVID-19 στο Πεδινό τη Δευτέρα 23 Αυγούστου

Ο Δήμος Παλαμά σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιήσει δωρεάν Rapid test για ανίχνευση του κορωνοϊού σε όσους δημότες του το επιθυμούν, στο Πεδινό την Δευτέρα 23 Αυγούστου από τις 13:30 έως τις 15:30 το μεσημέρι  μπροστά στο Κοινοτικό γραφείο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ