.
.
.
.
.

Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021

Βόλος: Δύο άνδρες απέσπασαν χρυσή αλυσίδα από γυναίκα - Συνελήφθη ο ένας που εμπλέκεται και σε άλλη υπόθεση ληστείας

Συνελήφθη σήμερα Δευτέρα (23/8) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας άνδρας, κατηγορούμενος για κλοπή που διαπράχθηκε σήμερα το πρωί σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας στο Βόλο.

Αίτημα χρηματοδότησης με 30 εκατ. ευρώ για αποκατάσταση ζημιών από τον "Ιανό" στην Π.Ε. Καρδίτσας

Σε υποβολή αιτήματος για την χρηματοδότηση ενός ενιαίου έργου, που αφορά αποκατάσταση ζημιών από τον "Ιανό", σε τρεις Δήμους του νομού Καρδίτσας, υπέβαλλε η Περιφέρεια Θεσσαλίας προς το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

4 φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους παρέδωσε στην Περιφέρεια Στ.Ελλάδας η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Παραδόθηκαν σήμερα στην Περιφέρεια Στέρεας Ελλάδας τέσσερα φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Λαρισαίος καλλιεργούσε κάνναβη στις δύο οικίες του

Συνελήφθη, σήμερα Δευτέρα 23 Αυγούστου το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας άνδρας, κατηγορούμενος για παραβάσεις των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Στις κατασκηνώσεις Νεράιδας και στο Λαμπερό ο Γ.Γ. του Υπ. Εργασίας Γιώργος Σταμάτης

Το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας και Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γιώργος Σταμάτης.

Μπέρδεμα με το ωράριο της Κ.ΟΜ.Υ. για τα rapid test στο Παυσίλυπο τις Κυριακές - Πολίτες δεν εξυπηρετήθηκαν

Μία πιθανή ασυνεννοησία ή και παρανόηση οδήγησε σε ταλαιπωρία συμπολίτες, που ήθελαν να υποβληθούν  σε rapid test, την Κυριακή 22 Αυγούστου.

Παραχώρηση έκτασης για κατασκευή κυκλικού κόμβου θα εξετάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας

Αίτημα για παραχώρηση δημοτικών εκτάσεων, προκειμένου να κατασκευαστεί κυκλικός κόμβος και να διευθετηθούν ζητήματα στάθμευσης στο νοσοκομείο, θα εξετάσει στην συνεδρίαση της Τρίτης, 24 Αυγούστου, το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας.

Εμβολιασμοί: Ποιοι θα κάνουν την τρίτη δόση με εμβόλιο mRNA

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου και ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους έδωσαν την καθιερωμένη ενημέρωση της Δευτέρας για τους εμβολιασμούς.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ