.
.
.
.

Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021

Εξοπλισμός ζαχαροπλαστείου: tips από τους ειδικούς του Stock House Center

Ο σωστός εξοπλισμός του ζαχαροπλαστείου είναι αυτό που κάνει την επιχείρησή σας επιτυχημένη. Χωρίς αυτόν, κανένα προϊόν δε θα ετοιμαζόταν σωστά, και οι πελάτες σας θα έμεναν δυσαρεστημένοι.

Πώς να προετοιμαστείς σωστά και έγκαιρα για την επόμενη σχολική χρονιά

Η σχολική χρονιά που μόλις τελείωσε είναι η πρώτη που έγινε εξ ολοκλήρου σε συνθήκες καραντίνας και για πολύ μεγάλο κομμάτι της με τηλεκπαίδευση. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι ήταν η δεύτερη χρονιά που παρεμποδίστηκε σημαντικά λόγω της πανδημίας, η συσσώρευση κενών στους μαθητές είναι κάτι αναπόφευκτο.

Τι ακριβώς είναι το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού & πώς μπορεί να βοηθήσει

Η απόφαση που καλείται να πάρει ένας 18χρονος νέος, όταν τελειώνει το σχολείο, δεν είναι καθόλου απλή. Διότι δεν αποφασίζει μόνο για την καριέρα του αλλά συνολικά για την κατεύθυνση που θέλει να πάρει στη ζωή του. Και πώς είναι δυνατόν ένα τόσο νέο παιδί να μπορεί να ξέρει πώς θα κάνει σωστά κάτι τέτοιο;

Ακουστικά Βαρηκοϊας: Οδηγός επιλογής του πιο στυλάτου ακουστικού

Τα ακουστικά βαρηκοίας διευκολύνουν τη ζωή των ανθρώπων με προβλήματα ακοής και βελτιώνουν αισθητά το βιοτικό τους επίπεδο. Είναι μια επένδυση που δεν χωράει επιπόλαιη στάση, καθώς τόσο οι πρακτικές αλλά και αισθητικές ανάγκες του κάθε ανθρώπου διαφέρουν σημαντικά.

Από 4 - 10 Αυγούστου οι αιτήσεις για 20 σχολικούς καθαριστές/στριες στο Δήμο Σοφάδων

Την πρόθεσή του για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων γνωστοποίησε ο Δήμος Σοφάδων την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Δημ. Παπακώστας: Μόνο το .... νερό "εξεγείρει-διεγείρει" τη σημερινή κοινωνία μας ....

Κάθε καλοκαίρι , ειδικά τον Αύγουστο ,οι ορεινές περιοχές που κατακλύζονται από επισκέπτες ,ετεροδημότες και νεολαία .... δεινοπαθούν με την παροδική λειψυδρία ,που κυρίως οφείλεται στην κατάχρηση  ,τη σπατάλη και εν τέλει τον  μη σεβασμό του γείτονα ....

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ