.
.
.
.
.

Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021

Σε αναστολή εργασίας τέθηκε εργαζόμενη της ΔΗ.Κ.Ε. Παλαμά

Νέα απόφαση που θέτει σε αναστολή εργασίας υπάλληλο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παλαμά είχαμε σήμερα Τρίτη (31/8) μετά από απόφαση που υπέγραψε ο πρόεδρος της επιχείρησης Δημ. Καρακώστας.

Απάντηση της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Καρδίτσας στην αναφορά - καταγγελία για αμμοληψίες στον ποταμό Καλέντζη

κ. Διευθυντά

Απαντώντας σε σχετική επιστολή – καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της εφημερίδας  σας και την οποία υπογράφει ο κ. Κων/νος Σιαφάκας Τοπικός Σύμβουλος Καλλιφωνίου έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:

Η Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας συγχαίρει τους δύο αντιδημάρχους Καρδίτσας που προέρχονται από τη μεγάλη αστυνομική οικογένεια

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Ν. Καρδίτσας κ. ΤΣΙΑΚΟΣ Βασίλειος, όρισε τους νέους Αντιδημάρχους για το χρονικό διάστημα από 01.09.2021 μέχρι την 31.12.2022 και σε αυτές τις θέσεις, έχουμε τη χαρά να βλέπουμε αναμεσά τους,

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Αιτήσεις για στέγαση πρωτοετών φοιτητών/τριών Ακαδ. έτους 2021-22

Ενημερώνουμε τους πρωτοετείς φοιτητές/τριες των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με έδρα τη Λάρισα και την Καρδίτσα, ότι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για διαμονή, το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, στις Φοιτητικές Εστίες Λάρισας - Καρδίτσας μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων και μέχρι τη λήξη της ημερομηνίας των εγγραφών που θα οριστεί από το Υπουργείο Παιδείας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Καρδίτσας - Μουζακίου (1-9/9) λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, για το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη (1/9/) έως και την Πέμπτη (9/9), κατά τις ώρες 07:00 έως 16:00 και συγκεκριμένα (α) στην Επ. Οδό Καρδίτσας – Μουζακίου, στο ύψος της αερογέφυρας που βρίσκεται στην Τ.Κ. Φαναρίου και (β) στη διασταύρωση της Επ. Οδού. Καρδίτσας – Μουζακίου με την Επ. Οδού Ελληνόπυργου (ισόπεδος κόμβος στο ύψος της Τ.Κ. Καππά).

Ε.Ο.Δ.Υ. (31/8): 22 νέοι θάνατοι και 3.628 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 23 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 31 Αυγούστου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Παιδικές Βιβλιοθήκες Δήμου Καρδίτσας: «Άκου να δεις… ιστορίες από την Ελληνική Επανάσταση του 1821!!!»

Με δύο όμορφες δράσεις θα κλείσει και το φετινό καλοκαίρι στις παιδικές βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, στα πλαίσια των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων ανάγνωσης και δημιουργικότητας, που για 9η συνεχόμενη χρονιά γεμίζουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο των μικρών συμπολιτών μας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ