.
.
.
.

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022

Δύσκολη νύxτα για την Κοινότητα Αγίου Θεοδώρου

Σοβαρό κίνδυνο πλημμύρας αντιμετώπιζε μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα η Κοινότητα του Αγίου Θεοδώρου, η οποία από νωρίς το πρωί παρουσίαζε προβλήματα όπως σας είχε ενημερώσει το KarditsaLive.Net στο σημείο που γίνεται η διάνοιξη του δρόμου.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια τους αιμοδότες και τους κατοίκους του χωριού Ορφανά, για την ευγενική προσφορά χρημάτων, για την αγορά ενός laptop για τις ανάγκες του συλλόγου μας.

Διακοπή κυκλοφορίας στην Επ. Ο. Φαρσάλων – Καρδίτσας στο ύψος του Σταυρού Φαρσάλων

Απαγόρευση της διέλευσης κάθε είδους οχήματος στο 13ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Φαρσάλων – Καρδίτσας στο ύψος του Δ.Δ. Σταυρού Φαρσάλων είναι σε ισχύ (προσωρινά) από σήμερα Τρίτη 11 Ιανουαρίου στις 9 μ.μ. με απόφαση της αστυνομίας λόγω πραγματοποίησης κάθετης διάνοιξης της οδού για διαφυγή των υδάτων.

Έκτακτη ενημέρωση: Εκκενώνονται οι κοινότητες Κοσκινά και Ψαθοχώρα

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ σήμερα Τρίτη (11/1) σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net έσπασε το ανάχωμα στον ποταμό Καλέντζη μεταξύ των Κοινοτήτων Κοσκινά και Ψαθοχώρας του Δήμου Παλαμά.

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: "Στο ίδιο τραγικό έργο θεατές ξανά, οι κάτοικοι πολλών περιοχών της Θεσσαλίας"

Τα πλημμυρισμένα χωριά και χωράφια στους Δήμους Φαρσάλων, Κιλελέρ, Τεμπών, Καρδίτσας, Ρήγα Φεραίου, οι καταστραμμένοι επαρχιακοί και αγροτικοί δρόμοι, γεφύρια και άλλες υποδομές (ύδρευση, άρδευση), στους Δήμους Φαρσάλων, Νοτίου Πηλίου, Ζαγοράς-Μουρεσίου, Αγιάς, οι καταστροφές θερμοκηπίων στο Πήλιο και διάφορων κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, οι πολύωρες διακοπές ηλεκτροδότησης σε πολλά χωριά, που συνέβησαν για πολλοστή φορά με μια απλή κακοκαιρία «ΔΙΟΜΗΔΗΣ» και όχι σαν τον ΙΑΝΟ,

«Διομήδης» στην Καρδίτσα: Σκοτάδι και χιόνι στα ορεινά & αγωνία για πλημμύρες στον κάμπο (+Φώτο +Βίντεο)

Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση των ορεινών κοινοτήτων των Δήμων Αργιθέας και Πλαστήρα και Καρδίτσας αποκλεισμούς κοινοτήτων στο Δήμο Μουζακίου λόγω ζημιάς που υπέστη μικρή γέφυρα από τα ορμητικά νερά, διακοπές κυκλοφορίας σε σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου, χιλιάδες στρέμματα πλημμυρισμένα και οριακά ύψη νερού στα ποτάμια που δεν αφήνουν περιθώρια για εφησυχασμό είναι ο πρώτος απολογισμός των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία «Διομήδης», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net κατά το πρώτο 24ωρο της έλευσης του στην περιοχή μας.

Ανακοίνωση: Πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία στο Δήμο Καρδίτσας το πρωί της Τετάρτης (12/1)

Από τη Δημοτική Αρχή Καρδίτσας γίνεται γνωστό ότι την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου λόγω των προβλημάτων που δημιούργησε η κακοκαιρία, δεν θα λειτουργήσουν τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία των κοινοτήτων Σταυρού και Αγ. Θεοδώρου.

Κων. Χαλίλης: "Εύγε, κύριε πρόεδρε της Οξυάς!!"

Με την εκπνοή του έτους που πέρασε συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μουζακίου, το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός, στα οποία περιλαμβάνεται και ο σχεδιασμός των αναγκαίων  για την εκτέλεση έργων επεμβάσεων στα χωριά μας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ