.
.
.
.

Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: "Η περιφέρεια Θεσσαλίας και η κυβέρνηση να προστατέψει την ζωή και τις περιουσίες του λαού από την επερχόμενη κακοκαιρία και όχι να μετακυλύει την ευθύνη σ’ αυτόν"

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας, για την αντιμετώπιση των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, αποτελεί μια αποθέωση της ατομικής ευθύνης του κάθε πολίτη για την προστασία απ’ αυτά, αφού περιλαμβάνει ένα κατεβατό οδηγιών για το τι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνει, ενώ σε ότι αφορά τη δική της ευθύνη και της κυβέρνησης για την προστασία της ζωής και της περιουσίας του λαού, περιορίζεται σε μια γενική αναφορά περί επιφυλακής των υπηρεσιών.

ΕΠΣ Καρδίτσας: Το πρόγραμμα των αγώνων κυπέλλου

Λόγω του αγώνα Κυπέλλου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ την Τρίτη 25-1-2022, από την Επιτροπή Πρωταθλήματος – Κυπέλλου γίνεται γνωστό ότι την Τετάρτη 26-1-2022 θα διεξαχθούν οι παρακάτω πρώτοι αγώνες της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Ψηφίσματα του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Καρδίτσας για το θάνατο εργαζομένου στα Καλύβια Πεζούλας και για το 10ο Δημοτικό Χαλκίδας

Δύο ψηφίσματα σχετικά με το θάνατο εργαζομένου στα Καλύβια Πεζούλας καθώς και για τη διαδικασία πειθαρχικής δίωξης εκπαιδευτικών στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Καρδίτσας.

Ενισχύεται το ανάχωμα στην περιοχή του βιολογικού

Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται τα έργα ενίσχυσης στο αριστερό ανάχωμα του ποταμού  Καράμπαλη, στο βόρειο τμήμα της πόλης της Καρδίτσας,  από το ύψος νοτίως του Βιολογικού  Καθαρισμού έως την εκβολή του Καράμπαλη στον ποταμό Καλέντζη.

Κ.Υ. Παλαμά: Δύο απολύσεις για τους εικονικούς εμβολιασμούς

Την απόλυση της μιας διοικητικής υπαλλήλου που εμπλέκεται στην υπόθεση των πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού, καθώς και της νοσηλεύτριας που έκανε χρήση πλαστού πιστοποιητικού στο Κ.Υ. Παλαμά, αποφάσισε σήμερα (20/1) το Α’ βάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, στο οποίο προεδρεύει Πρωτοδίκης.

Ε.Ο.Δ.Υ. (20/01): 81 νέοι θάνατοι και 18.869 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 80 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ