.
.
.
.
.

Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022

Υπ. Εργασίας: Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστοί όλοι οι βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα ΚΔΗΦ, τα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμεΑ, λόγω της κακοκαιρίας

Με σκοπό την ασφάλεια και την προστασία όλων των ωφελούμενων και εργαζομένων, από τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα, που πλήττουν την χώρας μας, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ανακοινώνει ότι:

Άνω Πατήσια: Νεκρό 4χρονο παιδί που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Νεκρό είναι ένα 4χρονο παιδί που παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στη μέση ενός δρόμου δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας, στα όρια Άνω Πατησίων και Γαλατσίου, σε ένα σοκαριστικό τροχαίο.

Αναστολή λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών του ΟΑΕΔ σε περιοχές που πλήττονται από την κακοκαιρία

Αναστέλλεται η -με φυσική παρουσία μαθητών/σπουδαστών- λειτουργία των εκπαιδευτικών δομών του ΟΑΕΔ σε όλες τις περιοχές, όπου η τοπική αυτοδιοίκηση ανακοινώνει την αναστολή λειτουργίας τους,  εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων.  

Προσαρμογή μαθητικών δρομολογίων από αστικό και υπεραστικό ΚΤΕΛ - Αναβάλλεται το πρωινό (24/1) για Αθήνα

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε το KarditsaLive.Net από το υπεραστικό και αστικό ΚΤΕΛ, με αφορμή την διαφοροποίηση της ώρας έναρξης των σχολείων λόγω παγετού, θα υπάρξει και προσαρμογή των δρομολογίων.

Ι. Κολοβός: "Αποκαταστάθηκε το επικίνδυνο σημείο στην Επ.Ο. Καρδίτσας - Ραχούλας, πριν τη θέση Κανόνια"

Μερικές φορές μπορεί να μην είμαι αρεστός με τις αναρτήσεις μου. Όμως όταν τα προβλήματα των συμπολιτών μας δεν επιλύονται προφορικά, τότε τους δίνουμε δημόσιας διάσταση.

Δήμος Καρδίτσας: Κανονικά η λειτουργία των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

Διευκρινίζεται σε συνέχεια σχετικού δελτίου τύπου για τη λειτουργία των σχολείων ότι τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου οι Δημοτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Καρδίτσας θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ