.
.
.
.
.

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Καρδίτσας: "Η αντιπεριβαλλοντική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ συνεχίζεται και με τις Ειδικές Περιβαλλοντικές Μελέτες (ΕΠΜ)"

Πρώτα ο αντιπεριβαλλοντικός νόμος της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, που υιοθέτησε τις ιδιαίτερα ευνοϊκές και σε βάρος του περιβάλλοντος διαδικασίες αδειοδότησης έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), κατήργησε τους Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών (οικότοποι, Natura 2000, κ.λ.π) και καθυστέρησε την κατάρτιση και έγκριση των υποχρεωτικών από την ευρωπαϊκή νομοθεσία Ειδικών Περιβαλλοντικών Μελετών (ΕΠΜ), η εκπόνηση των οποίων είχε ανατεθεί από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρ. Ντούρβα: "Πέταξαν τα χρήματα στολίζοντας τον δρόμο, χωρίς καμία βελτίωση στην κυκλοφορία - Τελικά δεν μπορεί να ανεβεί τουριστικό λεωφορείο στο κάστρο Φαναρίου"

Μία μελέτη που εκκρεμούσε χρόνια στα συρτάρια του Δήμου Μουζακίου, βρήκε χρηματοδότηση το έτος 2018 και εντάχθηκε σε πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης  με ποσό 251000,00 ευρώ.

Κυνηγός έπεσε νεκρός από σφαίρα άλλου κυνηγού στην περιοχή μεταξύ Καλλιθήρου και Αμπελικού

Θλιβερό συμβάν μεταξύ κυνηγών είχαμε τις απογευματινές ώρες σήμερα Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στην ευρύτερη δασική περιοχή μεταξύ Καλλιθήρου και Αμπελικού.

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Τρίτη (15/11) στην ευρύτερη περιοχή του Υποσταθμού Σοφάδων

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 στον Κλειτσό Σοφάδων και κοντά στον Υποσταθμό Σοφάδων από το ΔΕΔΔΗΕ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ