.
.
.
.
.

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022

Παρίσι: Δεύτερη υπόθεση βιασμού και δολοφονίας μαθήτριας σε διάστημα λίγων εβδομάδων

Σοκ έχει προκαλέσει στη γαλλική κοινή γνώμη η υπόθεση του βιασμού και της δολοφονίας ενός 14χρονου κοριτσιού στο νότιο τμήμα της χώρας, μόλις λίγες εβδομάδες μετά το στυγερό έγκλημα με θύμα μια 12χρονη στο Παρίσι.

Το διαστημικό σκάφος Orion πλησίασε σε απόσταση 130 χιλιομέτρων από την επιφάνεια της Σελήνης

Το διαστημικό σκάφος Orion ολοκλήρωσε με επιτυχία σήμερα (21/11) την πλησιέστερη πτήση του στην επιφάνεια της Σελήνης, σύμφωνα με ενημέρωση της NASA για τη μη επανδρωμένη αποστολή Artemis 1.

Θεσσαλονίκη: Νεκρή εντοπίστηκε νεαρή γυναίκα σε υπό ανέγερση οικοδομή στον Γαλαρινό Χαλκιδικής

Νεκρή βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (21/11), σε υπό ανέγερση οικοδομή στον Γαλαρινό Χαλκιδικής, γυναίκα αγνώστων -μέχρι στιγμής- στοιχείων ταυτότητας.

Η έλευση αναπληρωτών δεν κάλυψε τα κενά παράλληλης στήριξης στα σχολεία του ν. Καρδίτσας

Η έλευση αναπληρωτών, την περασμένη Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, δεν έκλεισε τα κενά σε εκπαιδευτικούς που καλύπτουν τμήματα ένταξης και παράλληλη στήριξη, σε σχολεία του νομού Καρδίτσας.

Ρόδος: Ερωτηματικά για ομολογία οικιακής βοηθού για τρεις ακόμα θανάτους ηλικιωμένων γυναικών

Διαστάσεις θρίλερ προσλαμβάνει η υπόθεση με την 45χρονη οικιακή βοηθό που έπνιξε την 75χρονη ηλικιωμένη την οποία φρόντιζε, καθώς σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο πλαίσιο της προανάκρισης που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, υποστήριξε ότι σκότωσε άλλα τρία άτομα και ότι αποπειράθηκε να πνίξει και το παιδί της!

Σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής του πρώτου κυκλικού κόμβου στο Καρδίτσα – Δέλτα (Ε65)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής της αναβαθμισμένης εισόδου της Καρδίτσας με την κατασκευή του πρώτου κυκλικού κόμβου καθώς και οι εργασίες οδοστρωσίας στο πρώτο χιλιόμετρο της οδού.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ