.
.
.
.
.

Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022

Νίκη της αποχής και της ΔΑΚΕ στις εκλογές για το ΠΥΣΠΕ - Οι σταυροδοσία των υποψηφίων

Στο 65% ανήλθε η αποχή στις εκλογές για την ανάδειξη του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που πραγματοποιήθηκαν σήμερα  (5/11) με ηλεκτρονική ψηφοφορία από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 5.00 το απόγευμα.

Με αποχή 66,8% και νίκη της ΔΑΚΕ οι εκλογές για το ΠΥΣΔΕ

Η μεγάλη αποχή που έφτασε σε ποσοστό 66,8% περίπου και η σημαντική καθυστέρηση του Υπουργείου να εκδώσει αποτελέσματα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των εκλογών για το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που πραγματοποιήθηκαν σήμερα (5/11) με ηλεκτρονική ψηφοφορία από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 5.00 το απόγευμα.

Περιστέρι - ΑΣΚ: Βασίλης Σπανούλης & Γιάννης Μπουρούσης, ξανασμίγουν τα αηδόνια!

Το ημερολόγιο έδειχνε 9 Νοεμβρίου 2002. Πάνω κάτω τέτοιες ημέρες πριν από 2 δεκαετίες. Το -τότε- πρωτάθλημα βρίσκεται στην 3η αγωνιστική του και η πρωταθλήτρια της προηγούμενης σεζόν, ΑΕΚ, υποδέχεται στη Ζωφριά το Μαρούσι.

Γ.Λαμπρούλης από την Καρδίτσα: «Αναγκαίο ένα κοινό διεκδικητικό μέτωπο αυτοαπασχολούμενων εργαζόμενων και αγροτών»(+Φωτο +Βίντεο)

Την ανάγκη οι αυτοπασχολούμενοι να συγκροτήσουν ένα κοινό μέτωπο με τους εργαζόμενους και τους αγρότες αφενός για να διεκδικήσουν μέτρα που θα αμβλύνουν τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αφετέρου «να  βάλουν πλώρη για ένα άλλο δρόμο ανάπτυξης που θα έχει στο επίκεντρο την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του λαού μας» επισήμανε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ κ. Γ. Λαμπρούλης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στην Καρδίτσα το απόγευμα του Σαββάτου (5/11).

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Καρδίτσας: "Δράσεις για την Υγεία"

Την Παρασκευή 4-11-2022, στα πλαίσια των δράσεων για την υγεία, κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Καρδίτσας, με επικεφαλείς τον γραμματέα Νίκο Γανιά και τα μέλη της Κ.Π.Ε. Σωτήρη Παπαγεωργίου και Δώρα Γούλα, πραγματοποίησε επίσκεψη στα Κέντρα Υγείας Παλαμά και Σοφάδων.

Δημήτρης Παπακώστας: "Μ. Σκάλα Ανθηρού: Ποιανού γραφειοκράτη η ‘λαθροχειρία’;;;"

Το αίτημα για στέγαστρο Cut and Cover στην επικίνδυνη Μ Σκάλα του κεντρικού δρόμου : «Μουζακι - Ανθηρό», που ενώνει δυο έδρες δήμων και κατ’ επέκταση με έδρα αντιπεριφέρειας Καρδίτσας , παραμένει ζωτικό και επείγον.

Οι τουρκικές αρχές απαγόρευσαν στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα την είσοδο στη χώρα

Οι τουρκικές αρχές απαγόρευσαν σήμερα Σάββατο (5/11) στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και πρόεδρο της Eυρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, Απόστολο Τζιτζικώστα, την είσοδο στη χώρα.

Περιφέρεια Θεσσαλίας - Δ/νση Πολιτικής Προστασίας: Από το βράδυ του Σαββάτου (5/11) η "ΕVA" στη Θεσσαλία

Από  σήμερα Σάββατο  βράδυ μέχρι και  αύριο Κυριακή  το απόγευμα  αναμένεται να πλήξει τη Θεσσαλία η κακοκαιρία Eva, σύμφωνα με τα  τελευταία  προγνωστικά  στοιχεία της ΕΜΥ που προειδοποιεί για κατά τόπους επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα  με   κύρια χαρακτηριστικά τα μεγάλα ύψη βροχής,  τις μεγάλες ραγδαιότητες και τη μεγάλη συχνότητα κεραυνών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ