.
.
.
.
.

Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022

Στην παγκόσμια έκθεση τουρισμού WTM 2022 στο Λονδίνο μέσω του ΕΟΤ συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην παγκόσμια έκθεση τουρισμού  World Travel Market WTM 2022,  που πραγματοποιείται από 7-9 Νοεμβρίου στο Λονδίνο,  συμμετέχει  ως συνεκθέτης στο εθνικό περίπτερο του ΕΟΤ η Περιφέρεια  Θεσσαλίας,  προβάλλοντας   την ποικιλία των τουριστικών της προορισμών και προϊόντων στην βρετανική  και παγκόσμια τουριστική αγορά.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022, εορτή του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Αρσενίου του Καππαδόκου θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Νότια Αφρική: Ένας 38χρονος Νοτιοαφρικανός καταδικάστηκε για περισσότερους από 90 βιασμούς, συμπεριλαμβανομένων και παιδιών

Δικαστήριο της Νότιας Αφρικής καταδίκασε σήμερα έναν άνδρα για περισσότερους από 90 βιασμούς, ορισμένοι από τους οποίους αφορούσαν παιδιά, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη χώρα.

ΑΑΔΕ: Αντιστοίχιση ενός Τ.Κ. σε μια μοναδική Δ.Ο.Υ. πανελλαδικά για όλους τους φορολογούμενους

Με απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή, για τον ανακαθορισμό της χωρικής αρμοδιότητας του συνόλου των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών (ΔΟΥ), οροθετείται η αντιστοίχιση ενός Ταχυδρομικού Κώδικα (ΤΚ) σε μια μοναδική ΔΟΥ, βελτιώνοντας την εξυπηρέτηση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες.

ΕΕ: Οι υπουργοί Οικονομικών συμφώνησαν να προχωρήσουν με το χρηματοδοτικό πακέτο στήριξης της Ουκρανίας, ύψους 18 δισ. ευρώ, με ευνοϊκά δάνεια για το 2023

Οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ συμφώνησαν σήμερα να προχωρήσουν με το χρηματοδοτικό πακέτο στήριξης της Ουκρανίας, ύψους 18 δισεκατομμυρίων ευρώ, με ευνοϊκά δάνεια για το 2023.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ