.
.
.
.

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022

Πάτρα: Συνελήφθησαν 7 άτομα που πουλούσαν παράνομα συνδρομητικές υπηρεσίες τηλεόρασης

Στην εξάρθρωση σπείρας που παραβίαζε συνδρομητικές υπηρεσίες τηλεόρασης, όπως αθλητικές μεταδόσεις και ταινίες, προχώρησε η Ασφάλεια Πατρών συλλαμβάνοντας επτά άτομα στην Πάτρα και στην Αθήνα, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένα ακόμη άτομο.

Γ' Εθνική μπάσκετ: Πήρε το ντέρμπι και "πάτησε" κορυφή ο Γ.Σ. Σοφάδων

Ο Γ.Σ. Σοφάδων υπέταξε στο ντέρμπι κορυφής του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής μπάσκετ τον Αλμυρό με 98-75 στον αγώνα που ήταν εξ αναβολής και πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (14/12) στους Σοφάδες.

Βρετανία: Πέθανε και ο 6χρονος που είχε πέσει σε μια παγωμένη λίμνη στο Μπέρμιγχαμ

Ένα 6χρονο αγοράκι που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση αφού έπεσε την Κυριακή σε μια παγωμένη λίμνη στην κεντρική Αγγλία έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οριστικοί ανάδοχοι για καθαρισμό τάφρων και ανακατασκευή τεχνικών σε περιοχές του Δ. Παλαμά

Οριστικούς αναδόχους για την κατασκευή δύο έργων που αφορούν σε καθαρισμό τάφρων  και ανακατασκευή τεχνικών σε περιοχές του Δ. Παλαμά και συγκεκριμένα στον οικισμό Συκεώνας και στον Ενιπέα ποταμό, ανέδειξε  Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Κ. Αγοραστός στη συνεδρίαση της Βουλής για το υδατικό πρόβλημα: H Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει σχέδιο για τα νερά, θέλουμε και τον Αχελώο

«48 έργα υποδομών συνολικού προϋπολογισμού 1,2 δις ευρώ για τον εκσυγχρονισμό της παραγωγής στον πρωτογενή τομέα, ολοκληρώθηκαν, εξελίσσονται και δρομολογούνται από την Περιφέρεια και τα αρμόδια Υπουργεία, στη Θεσσαλία.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ