.
.
.
.

Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: "Έργο αναστόμωσης πηγών και κατασκευή φράγματος στα Βρυσιά - 8 χρόνια απραξίας"

Η Λαική Συσπείρωση, με επερώτησή της προς την περιφερειακή αρχή, στην συνεδρίαση του Π.Σ Θεσσαλίας (29/11/22), ανέδειξε την ευθύνη της περιφερειακής αρχής Θεσσαλίας, για την οκταετή καθυστέρηση κατασκευής του έργου αναστόμωσης πηγών και δημιουργίας φράγματος στα Βρυσιά Φαρσάλων.

Κροατία: Συνετρίβη μαχητικό αεροσκάφος - Σώθηκαν οι δύο πιλότοι

Ένα μαχητικό MiG-21 της κροατικής πολεμικής αεροπορίας συνετρίβη σήμερα σε δασική έκταση κοντά στην πόλη Σλάτινα (νότια), αλλά οι δύο πιλότοι πρόλαβαν να εγκαταλείψουν εγκαίρως το αεροσκάφος, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Κροατίας.

Ολοκληρώθηκαν οι κινητοποιήσεις των Ρομά επί της Ε.Ο. στην είσοδο της Καρδίτσας και στους Σοφάδες (+Φώτο +Βίντεο)

Από τις 7 περίπου το απόγευμα της Τρίτης 6 Δεκεμβρίου, έχει κλείσει ο δρόμος στην εθνική οδό Καρδίτσας - Αθηνών, στο ύψος του οικισμού των Ρομά στους Σοφάδες, ενώ στις 7:45 περίπου έκλεισε και στην είσοδο της Καρδίτσας, στο ύψος της γέφυρας της Καράμπαλης.

Η Καρδίτσα υποδέχθηκε την εικόνα της Παναγίας της Βασίλισσας (+Φωτο +Βίντεο)

Παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεου, κληρικών και πλήθους πιστών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η υποδοχή της εικόνας της Παναγίας της Βασίλισσας στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας, όπου τελέστηκε Ιερά Παράκληση και Ιερό Ευχέλαιο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ