.
.
.
.
.

Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022

1η Διδακτική επίσκεψη του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας στον κόσμο του «επιχειρείν»

Τη δυνατότητα γνωριμίας με τον κόσμο του «επιχειρείν» είχαν οι μαθητές της Γ΄ τάξης του τομέα Διοίκησης – Οικονομίας, της ειδικότητας Υπαλλήλων Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών στις 06 και 08-12-2022 κατά την 1η διδακτική τους επίσκεψη σε υπηρεσίες και επιχειρήσεις της πόλης.

Η Ευρωβουλευτής Ευα Καϊλή ερευνάται για σκάνδαλο διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – Τέθηκε εκτός ΠΑΣΟΚ

Εκτός του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής τέθηκε η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή με απόφαση του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη, σε συνέχεια ερευνών των βελγικών αρχών για διαφθορά Ευρωπαίων αξιωματούχων.

Καρδίτσα: Ενοχος 64χρονος για αποπλάνηση 14χρονου αγοριού

«Η αγνότητα της παιδικής ηλικίας είναι αγαθό προστατευόμενο που πρέπει να διαφυλάσσεται ως κόρη οφθαλμού εάν προσβλέπουμε όλοι σε ένα καλύτερο μέλλον» τόνισε ο εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Λάρισας, προτείνοντας την ενοχή ενός 64χρονου σήμερα συνταξιούχου, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για αποπλάνηση ενός 14χρονου αγοριού στην Καρδίτσα.

Λαμπερή η τελετή φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Καρδίτσα (+Φωτο +Βίντεο)

Με την λαμπερή τελετή φωταγώγησης του εντυπωσιακού Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία και την επίσημη έναρξη λειτουργίας του «Μαγεμένου Δάσους», του θεματικού πάρκου που έχει στηθεί στον άλσος του Παυσιλύπου με κεντρικό ήρωα τον Πίτερ Παν ξεκίνησαν απόψε οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καρδίτσας.

Ο αιφνίδιος νεανικός θάνατος μπορεί να προληφθεί με τον εντοπισμό των μεταλλάξεων που ευθύνονται για τα κληρονομικά νοσήματα της καρδιάς

Τα σπάνια νοσήματα της καρδιάς είναι κατά κανόνα κληρονομικά και σχετίζονται κυρίως με το φαινόμενο του νεανικού αιφνιδίου θανάτου.

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Καρδίτσας: "Στήριξη του αγώνα των αγροτών - Καταδίκη της προσπάθειας ποινικοποίησης των αγροτών"

Το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας  όπως πάντα στηρίζει τον αγώνα που δίνουν οι Αγρότες έναν  αγώνα επιβίωσης και αξιοπρέπειας και συντάσσεται πλήρως με τα δίκαια αιτήματά τους.

Εκλογές στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας την Τρίτη 13 Δεκέμβρη

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας θα διεξάγει εκλογές την Τρίτη 13 Δεκέμβρη στο χώρο του Εργατικού Κέντρου από τις 18:00 έως και τις 20:30μμ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ