.
.
.
.
.

Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022

Έπεσε η αυλαία του 37ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

 Με την απονομή των βραβείων και τη μουσική συναυλία του συνόλου Ελληνικής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας, χωρίς όμως την παρουσία της Μαρίζα Κωχ, η οποία ήταν  το σημερινό τιμώμενο πρόσωπο και θα συνέπραττε στη σκηνή με τα παιδιά, αλλά ασθένησε με κορονοϊό και δεν ταξίδεψε τελικά στην πόλη μας,

Κων. Ξυλομένος: "Απαντήσεις στις χυδαίες συκοφαντίες του Δήμαρχου Καρδίτσας"

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας δεν είχε καν το θάρρος να απαντήσει με κείμενο που θα υπογράφει ο ίδιος, για την οικονομική απαλλαγή τουλάχιστον 46569,60 ευρώ σε εργολάβο, σε βάρος των ταμείων του Δήμου Καρδίτσας.

Δημ. Παπακώστας: "Ο Υπουργός Ανάπτυξης επιστρέφει μαξιμαλισμούς ΔΤΕ Καρδίτσας.., μετεξεταστέα η Περιφερειακή Αρχή Θεσσαλίας!"

Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Έγκριτου Π.Κ της karditsalive.net γίνεται ολοφάνερη η ανεπάρκεια των αρμοδίων της Δνσης Τεχν έργων Καρδίτσας , της τοπικής ηγεσίας.

Υπουργικό «ψαλίδι» 35,3 εκ ευρώ στις προτάσεις της Περιφέρειας για αποκαταστάσεις ζημιών από "Ιανό" και "Διομήδη" στην Π.Ε. Καρδίτσας

Σημαντικά μειωμένο είναι το ποσό που φέρεται διατεθειμένο να διαθέσει το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων για εγγραφή νέων έργων  αποκατάστασης ζημιών από τον "Ιανό" και τον "Διομήδη" στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας.

Ε.Ο.Δ.Υ. (26/03): 56 νέοι θάνατοι και 16.558 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 167 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα τo Σάββατο 26 Μαρτίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ