.
.
.
.
.

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022

Εισάγονται 120 άτομα σε 6 ειδικότητες στην ΕΠΑΣ της Δ.ΥΠ.Α. (πρ. ΟΑΕΔ) στην Καρδίτσα

120 μαθητές και μαθήτριες σε 6 ειδικότητες θα εισαχθούν το εκπαιδευτικό έτος 2022-23 στην Επαγγελματική Σχολή της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (τ.ΟΑΕΔ) στην Καρδίτσα σε σύνολο 6.460 εισακτέων σε όλες τις ΕΠΑΣ  της υπηρεσίας πανελλαδικά για το σχολικό έτος 2022-2023.

Εκπαιδευτική επίσκεψη του ΣΔΕ Καρδίτσας στο Τμήμα Διατροφής - Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Καρδίτσας έδωσε τη δυνατότητα, στους εκπαιδευόμενους Α’ και Β’ Κύκλου να πραγματοποιήσουν, μία εκπαιδευτική επίσκεψη την Τρίτη 25-5-2022 στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (πρώην Τ.Ε.Ι) στην Καρδίτσα.

Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την εξέλιξη της κακοκαιρίας "Genesis"

Σε κατάσταση ετοιμότητας και επιφυλακής βρίσκεται η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την υπό εξέλιξη κακοκαιρία Genesis, μαζί με όλους τους φορείς που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, βάσει του σχεδιασμού τους.

Πρόγραμμα επισκέψεων αγροτικών ιατρών στα Περιφερειακά Ιατρεία του Δήμου Αργιθέας από 14 - 19 Ιουνίου

Ενημερώνουμε τους δημότες μας για το πρόγραμμα επισκέψεων των αγροτικών ιατρών στα Περιφερειακά Ιατρεία του Δήμου Αργιθέας, από 14-6-2022 μέχρι 19-6-2022, για το οποίο μας πληροφόρησε επίσημα το Κέντρο Υγείας Μουζακίου, και συγκεκριμένα:

393 θέσεις αορίστου χρόνου στο ΔΕΔΔΗΕ - 1 Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Τ.Ε. για την Καρδίτσα

Μία θέση Πτυχιούχου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ΤΕ για την περιοχής Καρδίτσας της Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας του ΔΕΔΔΗΕ περιλαμβάνεται στην προκήρυξη που δημοσιοποίησε σήμερα (10/6) η εταιρεία για την ενίσχυση του προσωπικού της με εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμού για την Κυριακή 12 Ιουνίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή Ή από του Πάσχα (της Πεντηκοστής) 12 Ιουνίου 2022, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ