.
.
.
.
.

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022

Απώλειες 1,5 εκατ. (και πλέον) ευρώ σε ενοίκια από την μη έγκαιρη κατασκευή του Διοικητηρίου Καρδίτσας

Η μη έγκαιρη κατασκευή του Διοικητηρίου Καρδίτσας, στον χρόνο που προέβλεπε η αρχική σύμβαση και η έλλειψη προοπτικής ολοκλήρωσής  του σε λιγότερο από δύο χρόνια, σημαίνει απώλεια τουλάχιστον 1,5 εκατ. ευρώ σε ενοίκια, για τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Ε.Ο.Δ.Υ. (11/06): 15 νέοι θάνατοι και 4.539 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 15 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιουνίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ιταλία: Πτώση ελικοπτέρου στα Απέννινα Όρη - 7 νεκροί

Νεκροί ανασύρθηκαν εν τέλει και οι 7 επιβαίνοντες που βρίσκονταν στο ελικόπτερο, το οποίο κατέπεσε την Πέμπτη (9.6.2022) στα Απέννινα Όρη στην Ιταλία, η οποία βρίσκεται στα σύνορα των περιφερειών της Τοσκάνης και της Εμίλια Ρομάνια.

Υπ. Εργασίας: Αυξάνονται οι επιδοτήσεις στο πρόγραμμα «Πρώτο Ένσημο»

Αλλαγές στους όρους του προγράμματος «Πρώτο Ένσημο» -που θεσπίστηκε με τον ν. 4855/2021 (άρθρο 196) και «τρέχει» από τις αρχές του έτους- επέρχονται με τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών για την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών για την Κυριακή και τη Δευτέρα του Αγ. Πνεύματος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Κυριακής 12 Ιουνίου 2022 και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Τ.Κ. Πασχαλίτσας.

Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρα παράσυρση από αυτοκίνητο για 43χρονο

Τη ζωή του έχασε τα ξημερώματα του Σαββάτου (11/6) ένας 43χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο στην οδό Λαγκαδά, στην περιοχή της Σταυρούπολης, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Συνεργασία με το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με στόχο την ενημέρωση γύρω από τη σκελετική υγεία, τη διατροφή, την άσκηση, την ψυχολογία, την πρόληψη και την αντιμετώπιση των νόσων που σχετίζονται με αυτή συνεργάζεται με το μη κερδοσκοπικό σωματείο, επίσημα αναγνωρισμένο από το Διεθνές Ίδρυμα Οστεοπόρωσης (ΙΟF), Σύλλογο Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ